Internacional

L’Athletic, a casa de Zubi

Europa League. El conjunt bilbaí, amb José Ángel Ziganda sotmès a una gran pressió, visiten un Olympique de Marsella dissenyat per l’exporter dels bascos, que mai ha amagat l’amor pel club d’Ibaigane

No baixa clara l’aigua per la ria de Bilbao, amb un José Ángel Ziganda que gestiona com pot una transició difícil des de l’era Valverde cap a un futur incert i que de moment fa escala a Marsella, on els bascos, que divaguen en la lliga i van quedar fora de la copa en l’eliminatòria de setzens contra el Formentera, intentaran donar vida a la temporada i al seu entrenador contra un Olympique de Marsella que acaba de mossegar sorra en un doble enfrontament contra el PSG, però que és un equip esmolat, dissenyat pel director esportiu, Andoni Zubizarreta, vell conegut de San Mamés i sempre afable amb l’equip de la seva vida. “L’Athletic mai abaixa els braços i crec que tindrem una eliminatòria igualada. Som equips diferents, però amb coses en comú: ritme de joc, intensitat, velocitat...”, explicava ahir en una entrevista amb El Correo.

Aritz Aduriz, amb un procés gripal, segons va informar ahir el club basc, és dubte d’última hora per jugar en un Vélodrome on va marcar l’únic gol de l’anada dels setzens de final de la temporada 2015/16.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)