Internacional

L’Atlético posa la directa

El conjunt de Simeone, autoritari i solvent de principi a fi, va esclafar gairebé sense oposició un tou i desdibuixat Lokomotiv gràcies a les dianes de Saúl, Diego Costa i Koke, i va deixar gairebé a tocar l’accés als quarts de final

L’Europa League sembla cada cop més la gran taula de salvació per a l’Atlético de Madrid aquesta temporada. A vuit punts del lideratge en una lliga on té a tocar l’objectiu d’acabar entre els quatre primers i fora de la copa en els quarts de final, el conjunt de Simeone continua avançant amb passes de gegant cap a la final de Lió del proper 16 de maig. Competició clau per entendre l’inici de la reeixida trajectòria del Cholo Simeone com a preparador colchonero i qualificada fa tan sols cinc mesos de “títol de merda” pel capità Gabi quan l’equip era a un pas de quedar eliminat de la Champions, el cert és que la realitat actual marca que l’Europa League és a hores d’ara l’opció més factible perquè l’Atlético torni a Neptuno quatre anys després de la seva darrera visita. Potser per aquest motiu, l’equip madrileny va passar per sobre d’un dèbil i innocent Lokomotiv (3-0), deixant molt ben encarrilat l’accés als quarts de final.

Superats uns primers minuts en què l’Atlético, tot i monopolitzar la possessió i el domini territorial del joc, no era capaç de trobar espais en la poblada defensa russa, Saúl traduiria la major superioritat local amb un gol marca de la casa. Autor en els darrers cursos de grans dianes en partits europeus, el talentós migcampista valencià va recollir la pilota al mig del camp i, sense oposició, va etzibar un míssil des de 30 metres directe a l’escaire de la porteria defensada per Guilherme.

Costa i Koke resolen

El domini era absolut per part del conjunt de Simeone davant un rival desdibuixat que gairebé no va inquietar l’argentí Timo Werner, debutant ahir sota pals per la lesió d’última hora d’Oblak.

Autoritari i solvent a parts iguals, Diego Costa convertiria una bona acció col·lectiva aprofitant una pilota morta a l’interior de l’àrea poc després de la represa per fer el 2-0.

Amb aquest avantatge i contra un Lokomotiv que no va variar gens ni mica el seu guió marcadament defensiu, Koke arrodoniria la festa colchonera aprofitant una acció de fe de Juanfran, en què després de pispar-li la pilota al seu marcador i arribar fins a línia de fons, va enviar una passada enrere perquè el madrileny tanqués la golejada amb una rematada creuada lluny de l’abast de Guilherme. Amb el bitllet als quarts de final gairebé a tocar, l’Atlético de Simeone va demostrar que va de debò amb l’Europa League.

LA FRASE

Vuitens de final
Anada
Atlético - Lokomotiv Moscou
3-0
1-0 (22’) Saúl. 2-0 (47’) Diego Costa. 3-0 (90’) Koke.
CSKA - Ol. Lió
0-1
0-1 (68’) Marcelo.
B. Dortmund - Salzburg
1-2
0-1 (49’) Berisha (p.). 0-2 (56’) Berisha. 1-2 (62’) Schürrle.
Milan - Arsenal
0-2
0-1 (15’) Mkhitaryan. 0-2 (45’) Ramsey.
Lazio - Dinamo K.
2-2
0-1 (52’) Tsigankov. 1-1 (54’) Immobile. 2-1 (62’) Felipe Anderson. 2-2 (79’) Júnior Moraes.
RB Leipzig - Zenit
2-1
1-0 (56’) Bruma. 2-0 (77’) Timo Werner. 2-1 (86’) Criscito.
Ol. Marsella - Athletic Club
3-1
1-0 (1’) Lucas Ocampos. 2-0 (14’) Payet. 2-1 (45’) Aduriz (p.). 3-1 (57’) Lucas Ocampos.
Sporting CP - Viktoria Plzen
2-0
1-0 (45’) Fredy Montero. 2-0 (49’) Fredy Montero.
La tornada de les eliminatòries es disputarà la setmana vinent, el dijous dia 15 de març.
Vam ser superiors durant tot el partit. En el segon temps vam fer-ho millor i d’aquí el resultat final
Diego Pablo Simeone
entrenador de l’atlético

L’Arsenal pren aire a San Siro

L’Arsenal va aparcar momentàniament la seva crisi sorprenent un Milan que, amb Gattuso a la banqueta, no perdia des de feia gairebé dos mesos i mig. Les dianes de Mkhitaryan i Ramsey, ambdues en la primera meitat, no van trobar resposta en un Milan erràtic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)