1a divisió

La lliga, amb un somriure

1a divisió. El Real Madrid recupera el seu dia a dia en terra de ningú però alleugerit per la seva classificació europea

La quotidianitat continua igual de grisa que la setmana passada per al Real Madrid, però la classificació en la Champions League ha alleugerit la vida d’un conjunt blanc que visita aquest migdia Ipurua amb la intenció de continuar recuperant sensacions per al tram decisiu del campionat, en què la lliga s’ha convertit en un escenari idoni per mantenir el to competitiu pensant en Europa, encara que Zidane continua ofuscat en la competició de la regularitat.

“Jo no penso si podem guanyar o no la Champions. Només tinc el cap centrat en l’Eibar, per a mi el més important és continuar pel bon camí”, va explicar el tècnic marsellès, que es va mostrar afectuós amb la figura de Neymar –“encaixaria en qualsevol club perquè és molt bo”– i sobretot amb Benzema, que va fallar dues ocasions clares a París i que viu constantment a l’ull de l’huracà al Bernabéu. “A qualsevol persona que li agradi el futbol li ha d’agradar com juga Karim”, va resumir el tècnic blanc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)