1a divisió

Neto i Rodrigo acosten el València a la Champions

1a divisió. Una actuació destacada del porter i dos gols del punta hispanobrasiler permeten als de Marcelino endur-se els punts de Sevilla

SEVILLA 0 VALÈNCIA 2

SEVILLA:Sergio Rico, Miguel Layún, Gaby Mercado, Lenglet, Sergio Escudero, N’Zonzi, Banega, Franco Vázquez, Sarabia (Ben Yedder, 70’), Nolito (JoaquínCorrea, 63’) i Muriel (Sandro Ramírez, 81’).VALÈNCIA:Neto, Gabriel Paulista, Garay, Murillo, Gayá (Toni Lato, 84’), Kondogbia (Ferran Torres, 76’), Parejo, Coquelin, Gunçalo Guedes, Rodrigo Moreno i Zaza (Carlos Soler, 66’).GOLS:0-1 (25’) Rodrigo. 0-2 (67’) Rodrigo.ÀRBITRE:De Burgos Bengoetxea (col·legi madrileny). Targetes grogues a Mercado, Escudero, Muriel, Correa, Garay i Kondogbia.

El València va marxar del Sánchez Pizjuán amb el bitllet per a la Champions League una mica més a prop, després d’estabornir el Sevilla amb una actuació més que destacable de Neto i d’un Rodrigo Moreno que, en un estat de forma evident, va marcar dos gols capitals en les aspiracions europees dels valencians contra un rival directe. El primer, aprofitant una errada d’Escudero i el segon, ja en la represa, superant Roco en un un contra un. Els de Marcelino van ser contundents a les dues àrees, ja que en la seva va protagonitzar més d’una intervenció de mèrit de Neto per frenar el Sevilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)