1a divisió

Al ritme de Griezmann

Primera divisió. L’ariet francès, autor d’un gol i d’una assistència, va guiar el triomf d’un insuls Atlético que es manté a vuit punts del Barça

ATLÉTICO 3 CELTA 0

ATLÉTICO:Oblak, Lucas Hernández, Godín, Giménez, Vrsaljko, Koke, Saúl, Gabi, Vitolo (Correa, 59’), Griezmann (Gameiro, 69’) i Diego Costa (Torres, 79’).CELTA:Rubén Blanco, Jonny, Sergi Gómez (Cabral, 77’), Roncaglia, Hugo Mallo, Lobotka, Radoja (Brais Méndez, 66’), Tucu Hernández, Emre Mor, Iago Aspas (Lucas Boyé, 72’) i Maxi Gómez.GOLS:1-0 (44’) Griezmann. 2-0 (56’) Vitolo. 3-0 (63’) Correa.ÀRBITRE:Alberola Rojas (col·legi de Castella-la Manxa). Grogues a Saúl, Sergi Gómez i Iago Aspas.

El triomf era condició sine qua non per a l’Atlético de Madrid. Primer, per refermar la segona plaça del campionat al davant del Madrid, i segon, per mantenir vives les pulsacions d’una lliga cada vegada més costa amunt per als interessos colchoneros. Recuperant sensacions després de veure truncada la seva ratxa al Camp Nou, el conjunt de Simeone va sumar tres punts més contra el Celta guiat novament per la inspiració i la màgia d’Antoine Griezmann, clau amb un gol i una assistència ahir a la tarda.

En una primera meitat en què els locals es van mostrar voluntariosos però poc resolutius en els metres finals, l’ariet francès va exercir de desllorigador inventant-se una genialitat a l’abast de pocs dos minuts abans del descans. Controlant al segon pal una pilota pentinada per Giménez en un servei de córner, Grizzi va deixar assegut Jonny amb un driblatge de classe i amb tota la sang freda del món i sense gaire angle, la va situar a l’escaire contrari de Rubén.

Conformista amb la pilota als peus i poc constant en el joc en els primers 45 minuts, el pas endavant del Celta després de la represa es va traduir en dos ensurts gairebé seguits per a l’Atlético, amb un possible penal sobre el Tucu Hernández que el col·legiat no va xiular i una rematada de Radoja al pal. Uns minuts d’incertesa que el conjunt de Simeone es va encarregar d’esmenar tot seguit amb una diana de Vitolo —primera en el torneig de la regularitat— aprofitant una passada a l’espai de Griezmann i una altra de Correa després d’una bona acció personal. Cinquena victòria consecutiva i sense encaixar cap gol al Wanda per a un Atlético que no vol deixar de creure en la lliga.

LA FRASE

La lliga? El meu desig és arribar amb possibilitats a les darreres cinc jornades
Diego Pablo Simeone
entrenador de l’atlético

LA DADA

5
partits
consecutius acumula l’Atlético de Madrid sense encaixar gols jugant al Wanda Metropolitano.