Internacional

Un capítol per a la història

Champions League. El Sevilla s’imposa al Manchester United a Old Trafford i es classifica per als quarts de final 60 anys després. Ben Yedder, amb dues dianes només entrar al camp, l’heroi del conjunt andalús

M. UNITED 1 (1) SEVILLA 2 (2)

MANCHESTER UNITED:De Gea, Valencia (Mata, 77’), Bailly, Smalling, Ashley Young, Matic, Fellaini (Pogba, 60’), Lingard (Martial, 77’), Alexis Sanchez, Rashford i Lukaku.SEVILLA:Rico, Mercado, Kjaer, Lenglet, Escudero, Banega, N’Zonzi, Sarabia, Mudo Vázquez (Pizarro, 87’), Correa (Geis, 89’) i Muriel (Ben Yedder, 72’).GOLS:0-1 (74’) Ben Yedder. 0-2 (78’) Ben Yedder. 1-2 (84’) Lukaku.ÀRBITRE:Danny Makkelie (holandès). Grogues a Rashford, Banega, Ben Yedder, Sarabia i Correa.

El Sevilla va escriure un capítol més en la seva història: seixanta anys després, el conjunt andalús torna a ser entre els vuit millors equips d’Europa, una fita assolida per la porta gran, amb tots els mèrits, en un escenari imponent i contra una de les plantilles més poderoses del Vell Continent. Els sevillistes van conquerir ahir Old Trafford, superant (1-2) el Manchester United dirigit per José Mourinho, que ha ofert una decebedora imatge al llarg de tota l’eliminatòria, i en una nit en què va brillar amb llum pròpia Wissam Ben Yedder, l’home que, amb dues dianes només trepitjar la gespa del llegendari feu anglès, va decidir.

Abans de l’entrada de l’atacant francès, el partit va ser gairebé pastat al d’anada, que va acabar en empat a zero. L’equip red devil va esperar amb deu dels seus homes darrere de la línia de la pilota, despenjant Lukaku, al qual buscaven, quan la recuperaven, mitjançant joc directe juntament amb Fellaini; mentrestant, els de Vincenzo Montella intentaven generar a través de la combinació, encara que els va faltar contundència per finalitzar amb encert. De fet, De Gea, fonamental fa dues setmanes al Sánchez Pizjuán amb les seves intervencions, no va haver d’aparèixer pràcticament, i la millor aturada del primer temps la va protagonitzar Rico, neutralitzant una rematada de Fellaini.

L’entrada de Pogba –que arrossegava molèsties– després del descans va canviar el panorama, el United va aconseguir la possessió, va començar a fer atacs més elaborats, a pujar amb més gent, i això va provocar que s’obrís. Aleshores va irrompre Ben Yedder i va rebentar l’eliminatòria. El davanter va posar els peus al terreny de joc en el minut 72, i en el 74 ja va avançar els seus culminant, amb un fantàstic xut, una bona combinació entre Banega i Sarabia. El Sevilla va castigar un United que segurament va pecar de contemplatiu i que va veure’s desterrat tot seguit, en el 78, quan de nou Ben Yedder, de cap, a la sortida d’un córner molt mal defensat, va sentenciar.

Amb les presses, els homes de Mourinho van buscar l’èpica, Lukaku va escurçar la distància, però l’equip andalús no es va impressionar. Lenglet i Nzonzi, imperials, van agafar les regnes al darrere i el Sevilla ni va patir.

LES FRASES

Besiktas-Bayern
18h (beIN)
Anada: 0-5
Barça - Chelsea
20.45 h (beIN)
Anada: 1-1
Man. United - SEVILLA
1-2 (1-2)
ROMA- Xakhtar
1-0 (2-2)
Tottenham - JUVENTUS
1-2 (3-4)
MAN. CITY - Basilea
1-2 (5-2)
PSG - R. MADRID
1-2 (2-5)
LIVERPOOL - Porto
0-0 (5-0)
Hem assolit una gesta. És maco guanyar en un estadi tan prestigiós. És una nit perfecta
Vincenzo Montella
TÈCNIC DEL SEVILLA
Perdre aquesta eliminatòria és una decepció, però el futbol és així, no s’acaba el món
José Mourinho
TÈCNIC DEL MAN. UNITED
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)