Internacional

El Bayern resol el tràmit

Cara i creu. L’equip bavarès supera el Besiktas i segella la classificació. La mala notícia per als muniquesos és la lesió de Thiago, substituït amb molèsties al peu

BESIKTAS 1 (1) BAYERN 3 (8)

BESIKTAS:Zengin, Gönül, Uysal, Medel, Erkin, Arslan (Hutchinson, 60’), Özyakup, Lens (Talisca, 60’), Quaresma, Pektemek i Vagner Love (Babel, 75’).BAYERN:Ulreich, Rafinha, Boateng, Hummels (Süle. 46’), Alaba, Vidal, Javi Martínez, Thiago (James, 35’), Müller, Ribéry i Lewandowski (Wagner, 68’).GOLS:0-1 (18’) Thiago. 0-2 (46’) Gönül (p.p). 1-2 (59’) Vagner Love. 1-3 (84’) Wagner.ÀRBITRE:M. Oliver (anglès). Groga a Özyakup, Hutchinson, Rafinha, Boateng i Hummels.

El Bayern va superar sense problemes (1-3) el Besiktas i va segellar l’accés als quarts de final, en un duel que va ser un tràmit després de l’avantatge de cinc gols que tenia l’equip bavarès de l’anada. La victòria dels muniquesos, a més, va servir a Jupp Heynckes per a establir un rècord personal i convertir-se en el primer tècnic de la història que guanya onze partits seguits en la Champions League.

La mala notícia per als alemanys va ser la lesió de Thiago Alcántara, que va marcar però que va haver de ser substituït en el primer temps per molèsties al peu. “Ha sentit un dolor a sota de la planta del peu. L’examinaran demà [per avui], però no crec que sigui greu”, va explicar Heynckes a la fi de l’enfrontament.

Besiktas-BAYERN
1-3(1-8)
BARÇA - Chelsea
3-0 (4-1)
Man. United - SEVILLA
1-2 (1-2)
ROMA - Xakhtar
1-0 (2-2)
Tottenham - JUVENTUS
1-2 (3-4)
MAN. CITY - Basilea
1-2 (5-2)
PSG - R. MADRID
1-2 (2-5)
LIVERPOOL - Porto
0-0 (5-0)
*El sorteig tindrà lloc demà a Nyon, a les 12 h del migdia.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)