Internacional

Ni rastre de remuntada

Europa League. L’Athletic és eliminat després de caure un altre cop davant de l’Olympique de Marsella, que es mostra molt superior als biscaïns. D’altra banda, l’Atlético goleja i es confirma com el favorit al títol

José Ángel Ziganda va revelar abans del partit d’ahir que havia imaginat que el seu equip es classificaria. El tècnic de l’Athletic va explicar que durant una hora que s’havia passat a sobre d’una bicicleta estàtica, havia visualitzat la remuntada dels seus homes, que havien d’aixecar un 3-1 advers de l’anada, contra l’Olympique de Marsella. La il·lusió de l’entrenador, però, no va convertir-se en realitat i a San Mamés no va haver-hi rastre de remuntada. El conjunt biscaí va acomiadar-se d’Europa, després de tornar a caure (1-2) davant d’un rival que no li va donar cap opció. El marsellès, un equip dissenyat per Andoni Zubizarreta, que exerceix de director esportiu del club des de fa gairebé un any i mig, i dirigit per Rudi Garcia, va ser molt superior i va sentenciar l’eliminatòria amb dianes de Payet i Ocampos. Als darrers instants, amb més cor que arguments, l’Athletic va intentar-ho i Iñaki Williams va fer el gol de l’honor, que no va evitar que a la fi del matx l’afició biscaïna exhibís una mocadorada i una xiulada per mostrar el descontentament per la irregular marxa del seu equip.

Passeig ‘colchonero’

L’Atlético va palesar el gran moment que travessa i va tornar a golejar (1-5) el Lokomotiv de Moscou, després de clavar-n’hi tres a l’anada al Metropolitano, aquesta vegada a domicili. Amb un equip molt recognoscible, tot i les absències d’Oblak, Diego Costa i Griezmann, que només va jugar l’última mitja hora, els colchoneros no es van deixar sorprendre i van protagonitzar una actuació molt convincent. Les dianes de Correa, Saúl, Fernando Torres, autor d’un doblet, i de Griezmann, que va completar el repòquer amb una estratosfèric golàs de vaselina, van certificar la classificació del conjunt dirigit per Diego Pablo Simeone que es confirma com el principal favorit per al títol.

Els roig-i-blancs, però, van deixar Rússia amb mal cos a causa de la lesió al peu esquerre de Filipe Luis. El lateral brasiler va haver de ser retirat en llitera, molt adolorit, després de rebre un cop involuntari d’Eder, que va xutar-li el peu intentant rematar l’esfèrica. “El jugador un fort traumatisme a la cama esquerra. Se li faran més proves a Madrid per descartar afectació al peroné”, va explicar l’Atlético en un comunicat.

L’amfitrió de la final, fora

Sorpresa majúscula la que es va viure al Parc OL, l’estadi de l’Olympique de Lió, el que acollirà la final de la competició; l’equip lionès, l’amfitrió, que tenia moltes esperances dipositades en aquesta Europa League, va ser eliminat contra pronòstic després de ser derrotat (2-3) pel CSKA. També el Dortmund (0-0) va dir adeu davant del Salzburg, com el Milan, que condemnat per una errada arbitral i una altra del seu porter Donnarumma, va perdre (3-1) al feu de l’Arsenal.

Vuitens de final
Tornada
Lokomotiv M. - ATLÉTICO
1-5 (1-8)
0-1 (16’) Correa. 1-1 (20’) Rybus. 1-2 (47’) Saúl. 1-3 (47’) Fernando Torres (p.). 1-4 (70’) Fernando Torres. 1-5 (85’) Griezmann.
Dinamo K. - LAZIO
0-2 (2-4)
0-1 (23’) Lucas Leiva. 0-2 (83’) De Vrij.
Zenit - RB LEIPZIG
1-1 (2-3)
0-1 (22’) Augustin. 1-1 (45’) Driussi.
Athletic Club - OL. MARSELLA
1-2 (2-5)
0-1 (38’) Payet (p.). 0-2 (52’) Ocampos. 1-2 (74’) Iñaki Williams.
Viktoria P. - SPORTING CP
2-1 (2-3)
1-0 (6’) Bakos. 2-0 (64’) Bakos. 2-1 (105’) Battaglia.
Ol. Lió - CSKA M.
2-3 (3-3)
0-1 (39’) Golovin. 1-1 (58’) Cornet. 1-2 (60’) Musa. 1-3 (65’) Wernbloom. 2-3 (71’) Mariano.
ARSENAL - Milan
3-1 (5-1)
0-1 (35’) Çalhanoglu. 1-1 (39’) Welbeck (p.). 2-1 (71’) Xhaka. 3-1 (86’) Welbeck.
SALZBURG- B. Dortmund
0-0 (2-1) *El sorteig dels quarts de final tindrà lloc avui a les 13h a Nyon.

LESIÓ A L’ATLÉTICO

El Borússia Dortmund, l’Olympique de Lió i el Milan van acomiadar-se de la competició

ADEUS PREMATURS

“Filipe Luis té un traumatisme a la cama”, va explicar el club sobre el brasiler, retirat en llitera

DESCONTENTAMENT

L’afició de San Mamés va protagonitzar una mocadorada i una sonora xiulada a la fi del partit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)