Internacional

Salah regna a Anfield

Anglaterra. L’extrem egipci, en estat de gràcia, marca quatre gols i assisteix Roberto Firmino en la golejada del Liverpool al Watford (5-0)

Hi ha pocs futbolistes a Europa que ara mateix siguin més determinants que Mohamed Salah, que, en el seu retorn a la Premier League i després d’haver estat ignorat per José Mourinho en la seva primera estada, a les files del Chelsea, ha revolucionat un torneig que sintonitza a la perfecció amb la seva verticalitat i el seu futbol de ritme alt.

L’egipci, que al seu país mai va jugar en un equip gran i que va ser captat pel Basilea el 2012, després del mundial sub-20 de Colòmbia, va viure ahir la seva tarda més dolça a Anfield, on, sota una dèbil neu, va marcar quatre gols i va assistir Roberto Firmino per rubricar una golejada contra el Watford en la Premier que confirma el bon moment del Liverpool, millorat en defensa i amb un atac devastador poques setmanes abans d’enfrontar-se al City en uns quarts de final de la Champions d’alt voltatge.

Salah, per qui el Liverpool va pagar 40 milions d’euros al Roma l’estiu passat, suma ja 28 gols en 30 partits de la Premier League i a sobre va encetar el seu pòquer d’ahir jugant a ser Messi, tombant Miguel Britos amb un driblatge sec que va recordar el de l’argentí a Jerome Boateng en la Champions per encetar una tarda de joia per al que pot convertir-se en el millor futbolista de la història d’Egipte. O com a mínim el més reconegut internacionalment. “Salah és un dels millors jugadors contra qui et pots enfrontar ara mateix i el Liverpool, dels equips més forts d’Europa”, va claudicar el tècnic del Watford, Javi Gracia.

FA Cup
Quarts de final
Swansea - Tottenham
0 - 3
0-1 (11’) Eriksen. 0-2 (45’) Lamela. 0-3 (62’) Erikseni.
Man. United - Brighton.
x-x
0-1 (
Wigan - Southampton
14.30 h
Leicester - Chelsea
17.30 h

El United s’assegura una semifinal

El Manchester United va aconseguir maquillar una setmana igualment grisa, marcada per l’eliminació de la Champions a mans del Sevilla. Tot i això, els red devils ahir van fer els deures a Old Trafford contra el Brighton i disputaran la semifinal de la FA Cup. Nemanja Matic va ser el gran protagonista del partit, servint una gran centrada a Romelu Lukaku per obrir el marcador en la primera meitat i fent ell mateix el segon poc abans del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)