Internacional

Un nou toc d’atenció

Amistosos. A tres mesos del mundial de Rússia, la França de Deschamps continua generant moltes incògnites, tal com va palesar després de deixar escapar un 2-0 contra Colòmbia

L’ombra del dubte plana sobre la França de Didier Deschamps. A mig camí entre el cel i l’infern tres mesos abans de posar rumb a Rússia, el combinat bleu afronta la cita mundialista amb moltes incògnites. Uns interrogants que la selecció va tornar a palesar divendres passat en l’amistós disputat contra Colòmbia a l’Stade de France, on va caure derrotada (2-3) després que li remuntessin un 2-0. “Vam cometre errors. Ens van fallar les intencions i Colòmbia va donar-nos una lliçó; n’hem de prendre nota. El nostre grup té molta qualitat, però amb això no n’hi ha prou. Ens cal molt més, com ara més determinació, generositat i qualitat. Dol perdre després d’anar guanyant 2-0”, va expressar Deschamps al final del partit.

Una derrota que, tot i tractar-se d’un amistós, va fer mostrar la cara més amarga del seleccionador francès davant dels seus futbolistes. Així, segons indiquen diversos mitjans del país, Deschamps s’hauria dirigit al vestidor de manera irada i recriminant-los les “formes” i la “suficiència” mostrades al llarg del duel. “Jugant així no anirem enlloc”, va etzibar-los, detallava el diari Le Parisien. Donant continuïtat a les dificultats que ja es van poder albirar en determinats partits de la fase de classificació i que en més d’una ocasió li va suposar a l’equip deixar escapar triomfs que semblaven segurs, el preparador de Baiona no troba la tecla a l’hora d’extreure el potencial col·lectiu que es pressuposa a França ateses les excel·lents individualitats de què disposen .

Completada una primera mitja hora de partit prometedora en què els locals, guiats per la bona tasca de Kanté al mig del camp i de Mbappé com a interior, semblaven aplanar el camí del triomf gràcies a la seva enorme capacitat realitzadora amb dues dianes de Giroud i Lemar, la cara B dels bleus tornaria a aflorar en una segona meitat per oblidar en què van veure’s desarborats per l’empenta d’un rival superior en joc i intensitat que va castigar les concessions defensives dels francesos.

Capaç de brillar però també de desconcertar, a la França de Didier Deschamps només li queda el test de demà contra l’amfitriona Rússia per començar a redreçar un rumb que a hores d’ara té un destí del tot incert.

LES FRASES

Amistosos
Finlàndia - Malta
18 h
Bulgària - Kazakhstan
18 h
Albània - Noruega
19 h
Portugal - Holanda
20.30 h
Japó - Ucraïna
demà, 14.20 h
Rússia - França
demà, 17.50 h (Gol)
Suïssa - Panamà
demà, 19 h
Egipte - Grècia
demà, 20 h
Hongria - Escòcia
demà, 20 h
Dinamarca - Xile
demà, 20 h
Senegal - Bòsnia H.
demà, 20 h
Costa d’Ivori - Moldàvia
demà, 20 h
Eslovènia - Bielorússia
demà, 20.15 h
Luxemburg - Àustria
demà, 20.30 h
Romania - Suècia
demà, 20.30 h
Alemanya - Brasil
demà, 20.45 h (beIN)
Polònia - Rep. Corea
demà, 20.45 h
Bèlgica - Aràbia S.
demà, 20.45 h
Anglaterra - Itàlia
demà, 21 h
Marroc - Uzbekistan
demà, 21 h
Colòmbia - Austràlia
demà, 21 h
Tunísia - Costa Rica
demà, 21 h
Espanya - Argentina
demà, 21.30 h (Tele5)
Nigèria - Sèrbia
demà, 22 h
Estats Units- Paraguai
dc., 1.30 h
Islàndia - Perú
dc., 2 h
Mèxic - Croàcia
dc., 3.30 h

IRREGULARITAT

Vam cometre errors i Colòmbia va donar-nos una lliçó. N’hem de prendre nota
Didier Deschamps
seleccionador de frança
El nostre grup té molta qualitat, però amb això no n’hi ha prou; ens cal molta més determinació, generositat i qualitat
Els ‘bleus’ van donar continuïtat contra Colòmbia als problemes mostrats en la fase classificatòria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)