Internacional

El Chelsea descavalca

Premier. El Tottenham s’endú els punts d’Stamford Bridge per primer cop des del 1990 i congela les possibilitats de Champions dels d’Antonio Conte

28 anys després, el Tottenham va guanyar a Stamford Bridge. I ho va fer per donar una puntada quasi definitiva a un Chelsea que, de ser campió de la Premier el curs passat, podria passar a ni tan sols disputar la lliga de campions la temporada vinent, després d’un any ple de polèmiques, en què Antonio Conte no ha sabut sostenir la bona dinàmica que duia el seu equip.

El Tottenham, que l’última vegada que va somriure al Bridge va ser amb un gol sobre la botzina de Gary Lineker, el febrer del 1990, ahir va tenir en Christian Eriksen i Dele Alli la seva inspiració per revertir una situació adversa, amb el gol d’Álvaro Morata, aprofitant una sortida en fals d’Hugo Lloris, i un inici de partit en què el Cheslea va poder gaudir de l’escenari que més li agrada, cedint la iniciativa i buscant el contracop.

I el Tottenham va estar força encallat, poc fluid en la circulació, però va demostrar recursos suficients per revertir les dificultats, especialment amb un Eriksen que, davant el col·lapse per arribar des de l’associació a prop de Willy Caballero, ahir titular per la lesió de Courtois, va decidir donar la tarda al porter argentí buscant xuts llunyans, obligant-lo a intervenir amb molt d’esforç en el primer intent i després sorprenent-lo amb un colpeig sec, no excessivament escorat, però sí enverinat que Caballero es va acabar empassant al límit del descans.

Amb els nervis de la tribuna a flor de pell, el Chelsea va aguantar el posat com va poder, amb un inici de segona part de certa autoritat, però els esdeveniments el van acabar desacreditant amb un final de partit que va confirmar la tendència d’un Tottenham que continua consolidant el projecte de Mauricio Pochettino i un Chelsea que, probablement, haurà de reestructurar el seu l’estiu vinent: Dele Alli, aprofitant una extraordinària passada d’Eric Dier, controlant amb delicadesa i superant la sortida de Caballero, va dinamitar definitivament un partit que tancaria ell mateix poc després reblant una acció embolicada i en què fins i el Tottenham va poder celebrar la reaparició de Harry Kane, ja recuperat per a un final de Premier en què sembla difícil que els spurs puguin cedir la quarta plaça.

DADA

8
gols i 8 assistències
du Eriksen, un dels futbolistes més productius de la Premier League.

Aubameyang desencalla a l’Arsenal

Les victòries de l’Arsenal tenen un gust d’indiferència. Lluny en la lluita per objectius previsibles, l’equip londinenc va imposar-se a un Stoke City que lluita per mantenir la categoria, però ho va fer en el tram final, després d’un migdia espès a l’Emirates i en què l’equip d’Arsène Wenger va haver de sentir xiulets del seu públic en el descans. Quan faltava un quart d’hora per al final, però, Pierre-Emerick Aubameyang va comparèixer per, primer de penal i després afusellant Butland des de l’àrea petita, desencallar un partit que acabaria liquidant Lacazette, també des dels onze metres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)