1a divisió

L’Atlético insisteix

1a divisió. El conjunt ‘colchonero’ s’imposa al Dépor amb un gol de penal de Gameiro i se situa a nou punts del Barça

ATLÉTICO 1 DEPORTIVO 0

ATLÉTICO:Oblak, Carlos Isaac (Diego Costa, 64’), Savic, Godín, Lucas, Saúl, Thomas (Toni Moya, 88’), Gabi, Koke, Correa i Gameiro (Fernando Torres, 72’).DEPORTIVO:Rubén, Juanfran, Sidnei, Albentosa, Luisinho, Muntari (Borja Valle, 63’), Mosquera, Guilherme, Emre Çolak (Bakkali, 77’), Adrián (Andone, 82’) i Lucas Pérez.GOLS:1-0 (34’) Gameiro (p.).ÀRBITRE:Trujillo Suárez (col·legi canari). Grogues a Carlos Isaac, Diego Costa, Luisinho, Lucas Pérez i Mosquera.

L’Atlético continua sent l’únic equip que pot discutir la lliga al Barça. Si bé és cert que sembla gairebé impossible que al conjunt blaugrana se li pugui escapar aquest títol, l’equip colchonero, el segon classificat, no defalleix, i ahir va aprofitar l’empat del líder dissabte a Sevilla per retallar-li dos punts i situar-se a nou de distància quan falten vuit jornades per a l’acabament del campionat. Els homes dirigits per Diego Pablo Simeone ho van aconseguir a costa del Dépor, al qual es van imposar per la mínima (1-0) al Wanda Metropolitano, en un partit que els blanc-i-vermells van afrontar amb multitud de baixes –Griezmann i Vitolo (sanció) i Filipe Luís, Juanfran, Giménez i Vrsaljko (lesió)– i que van resoldre de la manera més pragmàtica, amb un gol de penal.

També sense Diego Costa, a la banqueta amb molèsties i que va entrar en el segon temps, va ser Gameiro l’encarregat de fer el gol de la victòria, transformant abans del descans una pena màxima força discutida pels visitants, assenyalada per l’àrbitre per una lleu agafada de Mosquera a Saúl dins l’àrea. Al Deportivo, que no va poder respondre tot i oferir una bona imatge i generar ocasions, li va faltar contundència a dalt i continua penúltim classificat. Per a l’Atlético, Simeone va fer debutar Carlos Isaac i Toni Moya, dos futbolistes del filial.

MOLTES BAIXES

L’equip blanc-i-vermell va afrontar el partit amb només tretze jugadors del primer equip

LA FRASE

És una victòria importantíssima, per totes les dificultats que teníem. Estic molt content
Diego Pablo Simeone
TÈCNIC DE L’ATLÉTICO
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)