Internacional

A l’atac!

Champions League. El Liverpool i el Manchester City, els dos equips més golejadors de la Premier, es veuen les cares a Anfield

Anfield serà l’escenari d’un duel d’estils amb denominador comú. I és que el Liverpool-Manchester City d’aquesta nit enfronta Jürgen Klopp i Pep Guardiola, dos entrenadors amb una idea de joc molt diferent; els equips de l’alemany són tot verticalitat i transicions defensa-atac rapidíssimes, els del català prioritzen el control, tenir la pilota, passar-la i generar superioritats i espais amb l’esfèrica. Això sí, tots dos tenen al cap la porteria rival i agredir futbolísticament el contrincant. La manera és diferent, però el fons és el mateix: els dos conjunts juguen a l’atac i prometen emocions.

Els números d’aquesta edició de la Premier ho deixen clar: amb 88 dianes (sky blues) i 75 (reds) són els equips més golejadors de la competició, i encara està fresc l’últim duel que van protagonitzar, un partidàs (4-3) en què van sortir victoriosos els de Merseyside. “Ja els vam guanyar fa uns mesos. Aleshores sabíem que era possible i ho sabem ara”, va afirmar ahir Klopp. “Sabem el que hem de fer, però es tracta de fer-ho”, va dir el tècnic alemany que va qualificar el City com “un dels millors equips d’Europa, o el millor”. A l’altre bàndol, Guardiola, director d’un grup que està enlluernant aquest curs, en què ja ha guanyat la copa de la lliga i té la Premier encarrilada, és conscient dels perills del rival, un conjunt que sap com pocs castigar amb metres al davant. “Conec les qualitats del Liverpool i em preocupa el que poden fer, no soc tan arrogant. Però no penso a defensar els noranta minuts i jugar al contraatac, això no passarà. Per què hauríem de canviar si ha anat bé fins ara?”, va assegurar el tècnic de Santpedor, que no podrà disposar d’Agüero (lesió). Per als reds tampoc hi seran Lallana i Matip (lesió), i Emre Can és dubte.

No penso a defensar els noranta minuts i jugar al contraatac. Per què hauríem de canviar?
Pep Guardiola
TÈCNIC DEL MANCHESTER CITY
Ja els vam guanyar fa uns mesos. Aleshores sabíem que era possible i ho sabem ara
Jürgen Klopp
TÈCNIC DEL LIVERPOOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)