Internacional

Tocat per l’infortuni

Champions League. Esforç sense premi per a un Sevilla superior en el primer temps que va veure’s durament penalitzat per dos autogols de Navas i Escudero contra un Bayern de menys a més

SEVILLA 1 BAYERN 2

SEVILLA:Soria, Escudero, Lenglet, Kjaer, Navas, N’Zonzi, Pizarro, Correa (Sandro, 78’), Vázquez, Sarabia i Ben Yedder (Muriel, 80’).BAYERN:Ulreich, Juan Bernat (Rafinha, 46’), Boateng, Hummels, Kimmich, Javi Martínez, Thiago, Vidal (James, 36’), Ribéry (Robben, 79’), Müller i Lewandowski.GOLS:1-0 (32’) Sarabia. 1-1 (37’) Jesús Navas (p.p.). 1-2 (68’) Thiago.ÀRBITRE:Daniele Orsato (italià). Grogues a Pizarro, Correa, Juan Bernat, Ribéry i Müller.

“Diuen que mai no es rendeix”, fa l’inici del popular himne del centenari del Sevilla. I això és precisament el que haurà de fer el conjunt de Montella a Munic, on li tocarà apel·lar a l’èpica per capgirar una eliminatòria que el Bayern té molt de cara. Amb una carta de presentació a l’altura de la transcendència del duel, l’equip andalús va ser capaç de posar contra les cordes el campió alemany amb una primera meitat gairebé perfecta, però l’infortuni, en forma de dos autogols de Navas i Escudero, van permetre al Bayern contrarestar la diana inicial de Sarabia i endur-se un resultat molt favorable a terres bavareses. Amb personalitat, equilibrats i compactes a l’hora de tapar línies de passada, els andalusos van exhibir la seva versió més competitiva des del xiulet inicial, tal com va poder veure’s aquest curs contra equips de nivell com el Liverpool i el United. Fent un esforç titànic fruit d’una alta pressió que va crear problemes al Bayern a l’hora de construir joc, tan sols la indefinició del Sevilla en els metres finals –el gran dèficit de l’equip aquesta temporada– va privar els locals d’avançar-se aviat en el marcador. Així, Sarabia perdonaria incomprensiblement una pilota morta a l’interior de l’àrea quan ho tenia tot de cara per fer l’1-0. L’extrem madrileny, l’home més destacat dels locals en el primer temps, ho tornaria a provar poc després amb un xut llunyà que trobaria resposta en la figura d’Ulreich. Fins a la tercera, que va ser la bona. Ajudant-se del braç a l’hora de controlar una centrada d’Escudero al segon pal, Sarabia va anticipar-se a Bernat abans de superar Ulreich amb una rematada al pal llarg. Eren els millors moments d’un Sevilla que creia i que no renunciava a res contra un Bayern desdibuixat que, no obstant això, tindria la fortuna de cara en l’única ocasió de què disposaria en els primers 45 minuts. O ni això, ja que en una acció aparentment sense perill, una centrada de Ribéry cap al cor de l’àrea la desviaria Navas, sorprenent un Soria –va ser la grans sorpresa a l’onze en detriment de Sergio Rico– que no va poder fer res per evitar l’empat.

Afligit pel gol encaixat i per l’esforç físic realitzat en el primer temps, el guió canviaria radicalment per al Sevilla després de la represa.

Canvi de guió

El Bayern, afavorit per l’entrada de James pel lesionat Vidal, va començar a dur el pes del partit com millor sap fer-ho: a través de la pilota, exigint i sotmetent un rival mancat de claredat i idees sense la figura del sancionat Banega. Així, els homes de Heynckes van anar tancant a la seva pròpia àrea un Sevilla incapaç de donar sortida al seu joc. James i Thiago donarien els dos primers avisos abans que Javi Martínez fes lluir Soria amb una gran mà. El porter madrileny, però, no podria evitar l’1-2, en una acció en què novament els alemanys tindrien tota la fortuna del món. També amb Ribéry de protagonista, una centrada mesurada del francès rematada de cap per Thiago la desviaria Escudero. El Sevilla necessita una nit màgica a Munic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)