Internacional

La Premier per llepar ferides

Futbol. Pep Guardiola pot conquerir aquesta tarda la seva primera lliga anglesa en un escenari somiat si s’imposa en el derbi de Manchester

Són dies de plena ebullició a Manchester, especialment en el costat skyblue, el del City, on en plena eliminatòria de Champions contra el Liverpool i després d’haver encaixat un dur 3-0 en el partit d’anada poden celebrar el seu cinquè títol de lliga, el primer de l’era Pep Guardiola, i a més amb un desenllaç apoteòsic, perquè ho aconseguiran si s’imposen als veïns del Manchester United. “Hi som a prop, però encara no ho tenim. Que pugui ser en un derbi és una casualitat, a nosaltres ens toca centrar-nos en el que hem de fer, guanyar un partit”, va argumentar ahir el tècnic de Santpedor, que va reconèixer que necessiten més que mai el suport dels aficionats i que el partit d’aquesta tarda a l’Etihad està connectat al de dimarts, en què intentaran canviar la cara als quarts de final de la Champions. “El resultat que aconseguim demà [per avui] ens pot ajudar molt emocionalment”, va explicar el català, que no podrà disposar del Kun Agüero per al derbi d’avui.

El Bayern, també

Després de dues jornades en què no ha pogut posar el llaç a la Bundesliga, avui sí que el Bayern depèn només del seu resultat per acabar campió d’Alemanya per sisena vegada consecutiva. Amb tan sols un empat en el derbi bavarès contra l’Augsburg, el gegant muniquès cantaria victòria, mentre que, fins i tot en un hipotètic cas de derrota, podria acabar celebrant la lliga si el Schalke no és capaç d’endur-se la victòria de la seva visita a un Hamburg necessitat de punts per sortir del pou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)