Internacional

La sisena lliga consecutiva

Bundesliga. El Bayern no falla al feu de l’Augsburg i allarga la seva indiscutible hegemonia a Alemanya proclamant-se campió

El Bayern allarga el seu domini a Alemanya. El conjunt bavarès va superar (1-4) a l’Augsburg a domicili i va proclamar-se campió de la Bundesliga amb cinc jornades d’antelació. Tot i començar perdent, les dianes de Tolisso, James, Robben i Wagner van capgirar el marcador i van confirmar el sisè títol de lliga consecutiu dels bavaresos, el vint-i-setè de la seva història.

En l’èxit, en un equip replet de futbolistes de màxim nivell, destaca per sobre de tots la figura de Jupp Heynckes. El tècnic de 72 anys, que no seguirà el curs vinent, va tornar a Munic a principis d’octubre amb l’objectiu de redreçar el rumb de l’equip, que estava a 8 punts del lideratge, un repte que assolit amb solvència. Ara mira a la Champions (quarts de final) i la copa (semifinals).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)