Internacional

Abocats a l’èpica

Champions League. La Juve, encara afligida pel 0-3 de l’anada, apel·la a un miracle al Bernabéu contra un Madrid que aspira a accedir a la vuitena semifinal consecutiva

Mentre encara ressona a les entranyes del Juventus Stadium l’ovació que va rebre Cristiano Ronaldo després de completar una notable actuació en el duel d’anada, la vecchia signora s’aferra ara a poc més que un miracle a Madrid. En un carreró sense sortida i abocada a una gesta inèdita –mai abans cap equip ha estat capaç de capgirar tres gols de diferència disputant el partit de tornada a domicili–, el conjunt de Massimiliano Allegri confia deixar enrere el cop anímic rebut ara fa una setmana i competir fins a les últimes conseqüències. “El nostre deure és esborrar el 0-3, allò va ser molt dur. Tenim poques possibilitats, però no sabem què passarà. Demà [per avui] haurem de sortir bé, especialment en la part defensiva, i intentar marcar quatre gols”, reflexionava un Allegri que, tanmateix, no podrà comptar amb Paulo Dybala, sancionat per la seva absurda expulsió en l’anada.

La història, a més, no està del costat d’una Juve que, de les seves vuit visites al Bernabéu, tan sols ha vençut en dues ocasions, en cap cas havent fet més de dos gols al feu madridista. “Afrontem el duel amb la mentalitat de sempre, amb l’objectiu d’obtenir el millor resultat possible. Recordo remuntades increïbles i, com sempre dic, un ha d’intentar l’impossible per poder somiar. Necessitem fer-ho per sentir-nos un equip valuós”, destacava l’etern Gigi Buffon, davant del que podria ser el seu darrer partit en la màxima competició continental.

Zidane, cautelós

Més condescendent que en la seva anterior roda de premsa i guardant el màxim respecte cap al rival d’avui, Zinedine Zidane va exhibir un cert to de cautela davant el duel d’aquesta nit. “El 0-3 no canvia res. És una altra història, un altre partit. El que va passar ja és història. En l’anada vam aconseguir un bon resultat, però ara tenim al davant el 50% de l’eliminatòria”, va dir Zizou, incapaç d’explicar la diferència entre el Madrid irregular de la lliga i el que fins ara s’ha passejat per Europa. “No tinc una explicació. Aquest any no estem sent regulars i hem tingut moments complicats. Si em preguntes a mi, el millor record és guanyar la lliga, perquè és el més difícil.” El preparador francès, que no podrà disposar ni de Ramos ni de Nacho, podria optar per donar entrada a Vallejo, un cop recuperat de la lesió muscular.

LES FRASES

0
vegades
ha aconseguit la Juventus marcar més de dos gols al Madrid en els duels disputats al Santiago Bernabéu.

LA DADA

El nostre deure és esborrar el 0-3, allò va ser molt dur. Un, però, ha d’intentar l’impossible
Massimiliano Allegri
entrenador de la juventus
El resultat de l’anada no canvia res. Queda al davant el 50% de l’eliminatòria
Zinedine Zidane
TÈCNIC DEL REAL MADRID

Florentino lloa Ronaldo i Zidane

Com a part d’una entrevista realitzada a La Gazzetta, el màxim mandatari del Madrid va repassar l’actualitat del club fent una lloança especial tant a Ronaldo com a Zidane. “Cristiano és el gran hereu de Di Stéfano i en ell es reflecteixen els valors del Madrid.” Respecte al tècnic francès, Florentino Pérez va destacar: “És un geni del futbol i ho ha demostrat al camp i a la banqueta. Amb ell ha començat aquesta època.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)