Internacional

Expedient a Guardiola

Champions League. La UEFA acusa el tècnic, que va protestar el gol mal anul·lat a Sané i va ser expulsat per Mateu Lahoz, de “conducta inapropiada”

La UEFA va anunciar l’apertura d’un expedient disciplinari a Pep Guardiola, que va ser expulsat dimarts durant el descans del partit de tornada dels quarts de final que el Manchester City va disputar contra el Liverpool a l’Etihad Stadium per “conducta inapropiada”.

L’expulsió de l’entrenador va ser per protestar a l’àrbitre, el valencià Mateu Lahoz, una decisió errònia que hauria pogut ser determinant en l’esdevenir de l’eliminatòria. I és que amb 1-0 en el marcador i en la primera part –els citizens havien d’aixecar un 3-0– Sané va marcar una diana que no va pujar al marcador perquè Mateu Lahoz la va invalidar a instàncies del seu assistent per un fora de joc inexistent. Una error important, ja que el col·legiat va assenyalar posició incorrecta de l’atacant del City quan realment la pilota que va rebre venia d’un refús de Milner, del Liverpool. “Li he dit que era gol quan la pilota ha arribat a Sané, per això m’ha expulsat. Només li he dit això, no l’he insultat. Li he dit: «És gol. Si ve de Milner no és fora de joc»”, va explicar Guardiola en la roda de premsa de després del matx.

En aquest sentit, la UEFA també va obrir expedient disciplinari al Liverpool per llançaments d’objectes i ús de bengales per part dels seus seguidors. Tots dos casos seran examinats pel comitè de control, ètica i disciplina, el proper 31 de maig.