champions

Darrera parada a Nyon

Darrera escala a Suïssa fent cap a Kíev. A la seu de la UEFA a Nyon, el seleccionador ucraïnès i també ambaixador de la final, l’il·lustre Andrei Xevtxenko, repartirà sort per darrera vegada (13 h / TV3/ LaSexta / beIN) després d’una eliminatòria de quarts en què els favoritismes han acabat sent efímers, amb una Roma que va trencar tot pronòstic amb una remuntada d’infart a l’Olímpic i que jugarà la seva primera semifinal des del 1984, amb un Liverpool que ha engreixat la figura de Jürgen Klopp com a antídot futbolístic de Pep Guardiola i una Juve que va vorejar l’èpica en un estadi, el Santiago Bernabéu, on pràcticament no té cabuda l’èpica visitant.

Amb el Bayern com a habitual convidat en l’eliminatòria–es va perdre la de l’any passat després d’haver-ne jugat cinc de consecutives entre el 2012 i el 2016– el bombo enfrontarà els quatre representants, un de cada una de les grans lligues europees, entre els quals hi ha tres campions de la competició (el Madrid amb dotze, el Liverpool amb cinc i el Bayern amb cin) i el somni d’una Roma que, en cas de quedar emparellada amb l’equip anglès, disposaria d’una oportunitat per venjar la seva única final de copa d’Europa, jugada a l’Olímpic de Roma el 1984, en la qual va perdre en la tanda de penals després d’haver igualat a un gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)