champions

El Madrid s’enfrontarà amb el Bayern en la semifinal

Champions League. Els muniquesos tindran possibilitat de revenja després de la polèmica eliminació del curs passat. Roma i Liverpool pugnaran per l’altra plaça en la final

El Bayern tindrà la seva revenja. Després de ser eliminat en els quarts de final la temporada passada a mans del Real Madrid en una eliminatòria molt polèmica, amb una expulsió d’Arturo Vidal i dos gols en fora de joc de Cristiano Ronaldo en la pròrroga, el conjunt muniquès tornarà a veure’s les cares amb el vigent campió d’Europa camí de la final de Kíev.

Dirigit per Jupp Heynckes i després d’haver eliminat el Sevilla a quarts en una eliminatòria sense grans eufòries, el Bayern disputarà el partit d’anada a Munic i haurà de viatjar fins al Santiago Bernabéu per intentar materialitzar la seva revenja contra un Madrid que torna a estar envoltat per la polèmica arbitral després d’eliminar la Juve amb un penal rigorós sobre Lucas Vázquez en l’últim minut.

En l’altra eliminatòria, el Liverpool –5 vegades campió d’Europa– i la Roma, reeditaran la final del 1984, en què els anglesos van acabar imposant-se en la tanda de penals. El primer partit es disputarà a Anfield mentre que la tornada tindrà lloc a l’Olímpic de Roma, escenari de la ja històrica remuntada dels giallorrossi davant el Barça i també d’aquella final del 1984.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)