1a divisió

Contra l’Athletic, amb la Champions al cap

1a divisió. El Real Madrid s’enfronta amb l’equip basc, l’últim partit abans de visitar el Bayern

Ja fa temps que a Madrid només pensen en la Champions League. Els blancs van perdre aviat el tren de la lliga i de la copa també es van acomiadar de manera prematura, de manera que la màxima competició continental de clubs va quedar com el clau roent al qual s’han aferrat i no deixen anar. Arribats a semifinals, en què els espera el Bayern a Munic, on es disputarà l’anada dimecres de la setmana que ve, els madridistes reben avui l’Athletic, en l’últim matx abans de la transcendental cita al feu bavarès, ja que el cap de setmana descansen. “Hem tingut períodes en què hem jugat molt aquesta temporada. El calendari fa que no juguem el cap de setmana, però va bé per preparar el partit contra el Bayern. De tant en tant va bé tenir una setmana”, va declarar ahir Zinedine Zidane, que va afirmar que el principal objectiu dels madridistes en la lliga és “recuperar el segon lloc”.

En la roda de premsa, el tècnic francès va tornar a parlar de “l’antimadridisme”, al qual va fer referència dissabte passat: “Sempre ha existit, però jo crec que hi ha més madridistes que antimadridistes, perquè és el millor club. Millor parlar de la part positiva.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)