Internacional

Una de freda i una de calenta

Copa d’Alemanya. El mateix dia que anuncia que Arturo Vidal serà baixa fins a final de curs per una lesió al genoll, el Bayern goleja el Leverkusen i accedeix a la final

Va ser un dia, el d’ahir, de contrastos per al Bayern. D’una banda, va assolir la classificació per a la final de la copa, la DFB Pokal, després de golejar el Leverkusen (2-6), però, de l’altra, va saber que es queda sense un dels seus futbolistes capitals, Arturo Vidal, per lesió.

I és que el club bavarès va informar que el futbolista xilè va ser operat del genoll dret dilluns a Augsburg i diu adeu al que queda de temporada. Vidal es va torçar el genoll durant l’entrenament de diumenge i es va sotmetre a una artroscòpia per resoldre el problema, en la qual “es va eliminar el cos lliure articular prèviament diagnosticat i es va recol·locar l’arrel posterior del menisc extern, malmesa pel cos lliure articular”, segons va dir el club. El migcampista sud-americà, doncs, es perdrà l’eliminatòria de semifinals de la Champions League que havia d’enfrontar l’equip muniquès amb el Real Madrid, un enfrontament que esperava amb moltes ganes: “La venjança és un plat que es menja fred”, va escriure a les xarxes socials després del sorteig, fent referència a l’eliminatòria del curs passat en què els madridistes els van eliminar amb molta polèmica al Santiago Bernabéu.

La final que sí que disputaran segur els de Jupp Heynckes és la de la copa. Amb un doblet de Lewandowski, un hat-trick de Müller i una diana de Thiago, els muniquesos es van desfer amb autoritat del Leverkusen al Bay Arena i ja esperen el Schalke o l’Eintracht de Frankfurt, que s’enfronten avui, en la final de Berlín.

EL XILÈ, OPERAT

Vidal, intervingut dilluns, es perdrà l’eliminatòria de Champions contra el Real Madrid

CAP A BERLÍN

Müller, amb un ‘hat-trick’, va liderar la victòria (2-6) dels bavaresos
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)