Internacional

El comodí del Nàpols

Serie A. Els partenopeus, que visiten la Juve, tenen l’ocasió d’entrar de ple en la lluita pel títol: un triomf els posaria a un punt dels torinesos

Dia gran avui en la Serie A. A l’Allianz Stadium de Torí (20.45 h/beIN Max 2) es decideix gran part del títol: el primer classificat, el Juventus, rep el seu immediat perseguidor, el Nàpols, amb quatre punts de distància entre tots dos i cinc jornades –incloent-hi aquesta– per disputar-se. És, doncs, el partit d’aquesta nit el comodí que li queda al conjunt dirigit per Maurizio Sarri per ficar-se en la lluita pel títol, ja que una victòria el situaria a un punt de la Juve, amb dotze per disputar-se. “Jugarem amb la nostra filosofia, no hi ha un altre camí, però després d’aquest partit en quedaran quatre. No s’ha de reduir tot al partit de diumenge”, va assegurar Sarri, entrenador d’un conjunt que sempre vol ser protagonista amb la pilota i que aspira a posar fi a l’hegemonia del Juventus, que ha aixecat els últims sis scudetti. En el bàndol bianconero, que es va complicar la vida la darrera jornada amb un empat al feu del Crotona, són conscients de l’envergadura del duel. “Sabem que ens enfrontem a un equip que ho ha centrat tot en la lliga i que per a ells és un partit decisiu”, va explicar el tècnic, Massimiliano Allegri. D’aquesta manera, amb els dos equips amb totes les peces importants a punt, i en un escenari fabulós, la Serie A està en joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)