Internacional

Factor ‘red devil’

FA Cup. El Manchester United supera el Tottenham a Wembley, la llar dels ‘spurs’, i es classifica per a la final de la competició

El Manchester United espera rival en la final de la FA Cup. L’equip dirigit per José Mourinho va desfer-se (2-1) del Tottenham a Wembley, la llar dels spurs, i lluitarà pel títol amb el Chelsea o el Southampton, que avui (16 h/Teledeporte) s’enfronten en la segona semifinal. No va ser, doncs, el camp –ahir neutral ja que les semifinals de la competició sempre es disputen al mític feu– un factor determinant. El Tottenham, en espera de la finalització del seu nou estadi, ha jugat tot el curs a Wembley, però de res va servir-li tenir-lo apamat, ja que els red devils amb contundència s’hi van imposar.

I això que va ser el conjunt dirigit per Mauricio Pochettino qui va començar guanyant i manant. En els primers compassos de partit, els londinencs van colpejar mitjançant Dele Alli, que va culminar una precisa centrada d’Eriksen i, un cop al davant, van generar força arribades perilloses. Tot i això, el duel es va igualar després d’una pèrdua de Dembele prop de l’àrea, que va acabar en centrada de Pogba i gol de cap d’Alexis.

Amb l’empat, el Tottenham va fregar el segon amb un xut de Dier al pal, però va ser una altra vegada el United qui va fer diana. Ander Herrera, amb un xut creuat finalitzant una jugada fabricada entre Alexis i Lukaku, va marcar el gol de la victòria red devil, un conjunt que pot trobar en la FA Cup la consolació després de ser eliminat aviat en la Champions i no haver pogut competir la Premier.

LA FRASE

Amb sis punts més serem segons i és la quarta final en tres anys. Hi ha massa crítiques
José Mourinho
TÈCNIC DEL MANCHESTER UNITED

L’ALTRE FINALISTA

El Chelsea i el Southampton (16 h/TdP) disputen aquesta tarda la segona semifinal
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)