1a divisió

Moviment a les banquetes

1a divisió. El Leganés anuncia l’adeu d’Asier Garitano, que s’acomiada del club ‘pepinero’, al qual va arribar quan estava a segona B fa cinc cursos. D’altra banda, el Llevant confirma la continuïtat de Paco López

Fi d’una era al Leganés. El club pepinero va anunciar ahir que el seu entrenador en les últimes cinc temporades, Asier Garitano, no continuarà al capdavant de l’equip. El preparador basc marxa havent deixat una petja inesborrable al club madrileny, al qual va arribar amb el conjunt militant a segona B i del qual marxa deixant-lo a primera divisió i havent disputat una semifinal de copa. Garitano, al seu dia nomenat fill adoptiu de la ciutat per l’Ajuntament de Leganés, s’acomiadarà aquest migdia en una roda de premsa a l’estadi de Butarque.

Aquest no va ser l’únic moviment en la primera categoria del futbol estatal referent a entrenadors. El Llevant va confirmar la continuïtat de Paco López a la banqueta, i d’aquesta manera el tècnic valencià dirigirà el conjunt granota la temporada que ve amb opció a una altra. Paco López és la cara de la recuperació d’un Llevant que ha fet un final de campionat estratosfèric: des que ell va agafar les regnes, l’equip ha sumat 22 punts dels 27 disputats que l’han portat a la permanència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)