Internacional

El comiat de Touré

Premier League. Convertit en una llegenda del City després de vuit cursos en el club, el migcampista ivorià va dir adeu a l’afició ‘sky blue’

Yaya Touré va acomiadar-se ahir del Manchester City. En l’últim partit de la temporada a l’Etihad Stadium, el migcampista ivorià, que acaba contracte amb els citizens aquest 30 de juny i que no renovarà, va disputar el seus últims minuts –85 va jugar-ne– amb la samarreta sky blue davant de la seva afició en la victòria de l’equip dirigit per Pep Guardiola (3-1) contra el Brighton.

“Jugarem per ell. Volem jugar un bon partit per dedicar-li”, havia avançat Guardiola en la prèvia. “Sempre he pensat que els que fan grans els clubs són els jugadors i ell a aquest club l’ha fet més gran, amb altres companys, evidentment, però ell ha estat una part importantíssima”, va explicar el preparador català sobre un futbolista que deixa una empremta inesborrable en el club de Manchester. En vuit temporades, l’africà ha aixecat tres títols de Premier League, tres de copa de la lliga, un de la FA Cup i una supercopa. “Penso que és el moment de cedir als nois la responsabilitat”, va manifestar Touré diumenge sobre la gespa de l’Etihad en la celebració de la lliga. “Després del primer títol, la resta va venir tot seguit. Estic molt orgullós d’haver estat en aquest club”, va completar el futbolista, molt estimat per la parròquia citizen.

El futur

Yaya Touré, que aquesta setmana farà 35 anys, no s’ha pronunciat sobre quin serà ara el seu destí. No es descarta que continuï a Anglaterra. “Yaya està en forma i amb moltes ganes de demostrar que encara és el millor mig centre de la Premier League”, va assegurar recentment el seu representant, Dimitri Seluk.

El Chelsea s’allunya de la Champions

El campió de l’edició de la Premier del curs passat està molt a prop de quedar sense Champions League la temporada vinent. El Chelsea va empatar (1-1) contra el Huddersfield i als blues ja només els queda guanyar diumenge al feu del Newcastle i esperar que el Liverpool perdi a Anfield contra el Brighton. D’altra banda, amb el punt assolit al Bridge, el Huddersfield es va salvar i deixa el Swansea virtualment descendit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)