Internacional

La temporada de Salah

Premier. L’atacant del Liverpool acaba la lliga amb 32 gols, una xifra que ningú havia assolit en la història del campionat. El Chelsea, sense Champions

Mohamed Salah va acabar la lliga fent història. En l’última jornada, l’atacant egipci va marcar en la golejada (4-0) del Liverpool al Brighton i va tancar el campionat amb 32 dianes, una xifra rècord que mai ningú havia assolit en la història de la Premier League i amb la qual supera les 31 d’Alan Shearer (93/94 i 95/96), Cristiano Ronaldo (07/08) i Luis Suárez (13/14). Salah, a més, que ja havia estat guardonat com el millor de l’any pel sindicat de futbolistes d’Anglaterra i també per l’associació de periodistes esportius, va rebre ahir el premi de millor jugador de la temporada de la Premier League. La diana d’ahir, a banda de permetre-li assolir la fita golejadora, va obrir el camí del triomf dels reds, que amb els tres punts van assegurar-se presència en la Champions League del curs vinent i l’equip que en queda fora és el Chelsea. El campió de lliga el curs passat va sucumbir (3-0) contra del Newcastle oferint una imatge molt dolenta i dissabte vinent acomiadarà la campanya en la final de la FA Cup contra el Manchester United.

Cent punts del City

L’equip de Pep Guardiola va imposar-se en l’últim instant (0-1) al Southampton i va posar la cirereta a la descomunal campanya. El City s’enfila així als cent punts, un rècord en la Premier League, l’enèsim que estableixen els citizens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)