Internacional

Neuer torna a l’escena

Copa alemanya. El porter alemany reapareix en una convocatòria del Bayern per a la final d’aquest vespre després de vuit mesos de baixa

Manuel Neuer torna puntual. En l’últim instant. Després de vuit mesos treballant a l’ombra, recuperant-se d’un trencament en un os del peu, el porter del Bayern i de la selecció alemanya va entrar ahir en la convocatòria per a la final de copa que disputarà aquest vespre el gegant muniquès contra l’Eintracht de Frankfurt, i amb l’objectiu clar de poder arribar en condicions de poder disputar el mundial. “Està bé, no té dolor i estarà amb nosaltres, encara que no jugarà d’inici”, va explicar un Jupp Heynckes que viurà el seu darrer partit a la banqueta del Bayern amb la possibilitat de conquerir un nou títol. Al davant, un Eintracht de Frankfurt dirigit per Nico Kovac que a partir de l’estiu vinent serà l’encarregat d’agafar les regnes del Bayern, club en el qual va estar com a futbolista a l’inici del mil·lenni (2001-2003).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)