Internacional

La llei de Hazard

FA Cup. El Chelsea s’imposa al Manchester United i es proclama campió impulsat per un gol de penal del belga

CHELSEA 1 MAN. UNITED 0

CHELSEA:Courtois, Azpilicueta, Cahill, Rüdiger, Moses, Bakayoko, Kanté, Cesc Fàbregas, Marcos Alonso, Hazard (Willian, 91’), Giroud (Morata. 89’).MANCHESTER UNITED:De Gea, Valencia, Smalling, Jones (Mata, 87’), Ashley Young, Matic, Ander Herrera, Pogba, Lingard (Martial, 73’), Alexis Sánchez i Rashford (Lukaku, 73’).GOLS:1-0 (22’) Hazard (p.).ÀRBITRE:Michael Oliver (anglès). Grogues a Courtois, Valencia i Phil Jones.

La final d’ahir a Wembley es presentava com un salvavides per als dos equips. La FA Cup permetia al Chelsea i el Manchester United acabar la temporada amb un títol, el segon més important d’Anglaterra, i acomiadar-se del curs amb un somriure, privilegi que va ser per als blues, que, impulsats per Eden Hazard, van superar els red devils. I és que el partit, tancat, entre dos conjunts que acostumen a prioritzar l’ordre defensiu, va ser resolt amb una diana de penal del mitjapunta belga en la primera part, pena màxima que va provocar ell després d’una cursa en la qual va exhibir potència i qualitat.

L’equip dirigit per José Mourinho va intentar-ho en el segon temps, en què va tenir la pilota i va fer entrar Lukaku, que tocat va ser suplent, però no la va encertar. D’aquesta manera el United acaba la campanya en blanc, sense títols, mentre que el Chelsea, que no jugarà la Champions la campanya vinent, celebra, amb el futur del tècnic Conte enlaire. El tècnic italià va explicar ahir que no pensa deixar el càrrec.

LA FRASE

Com ja sabeu, tinc contracte i estic compromès amb el club
Antonio Conte
TÈCNIC DEL CHELSEA
La derrota deixa sense títols el Manchester United dirigit per José Mourinho
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)