1a divisió

L’adeu del fill pròdig

1a divisió. Fernando Torres va rebre un bany de masses abans, durant i després del duel contra l’Eibar, el seu últim partit a l’Atlético. “Us deixo sols, però aconseguireu el que el futbol us deu”, va afirmar

ATLÉTICO 2 EIBAR 2

ATLÉTICO:Oblak, Filipe Luis, Luis Hernández, Savic, Juanfran, Saúl, Gabi, Koke (Griezmann, 59’), Vitolo (Giménez, 66’), Correa (Diego Costa, 59’) i Fernando Torres.EIBAR:Dmitrovic, José Ángel, Oliveira, Lombán (Arbilla, 66’), Rubén Peña, Dani García, Escalante, Ivi (Charles, 78’), Joan Jordán, Orellana i Kike García (Xesc, 93’).GOLS:0-1 (35’) Kike García. 1-1 (42’) Fernando Torres. 2-1 (60’) Fernando Torres. 2-2 (70’) Rubén Peña.ÀRBITRE:Álvarez Izquierdo (col·legi català). Grogues a Filipe Luis, Savic, Torres, Diego Costa, Lombán i Dani García. Expulsat Luis Hernández (63’), per doble amonestació.

valència 2 deportivo 1

VALÈNCIA:Jaume Domènech, Gayà, Murillo, Garay, Nacho Vidal, Maksimovic, Parejo (Kondogbia, 62’), Guedes, Carlos Soler, Zaza (Santi Mina, 64’) i Rodrigo (Vietto, 67)’.DEPORTIVO:Koval (Tyton, 83’), Luisinho, Fernando Navarro, Sadick, Juanfran, Mosquera, Krohn-Dehli, Bakkali (Lucas Pérez, 59’), Çolak, Gerard Valentín (Adrián, 62’) i Borja Valle.GOLS:1-0 (28’) Zaza. 2-0 (77’) Guedes. 2-1 (80’) Lucas Pérez.ÀRBITRE:Medié Jiménez (col·legi català). Cap amonestació.

El Wanda Metropolitano va lluir les seves millors gales per dir adeu al mite, a la llegenda, al fill pròdig. Amb més de mitja vida dedicada en cos i ànima a uns colors, Fernando Torres difícilment oblidarà els seus últims dies com a futbolista de l’Atlético. Ovacions, discursos, homenatges i tot tipus de reconeixements en la setmana més emotiva i intensa de sempre en la carrera del davanter de Fuenlabrada. “Sentimentalment aquest títol és a dalt de tot”, reconeixia Torres sobre la gespa del Parc OL minuts després de veure acomplert el seu somni més desitjat: alçar-se amb un títol defensant l’equip del seu cor abans de posar fi a la segona i darrera etapa com a colchonero. Un moment d’una elevada càrrega emotiva, únicament comparable al que viuria el davanter poques hores després a Neptuno, i ahir al mateix Wanda Metropolitano. Al ritme del We are the champions, Gabi, Koke, Godín, i per descomptat Torres, pujarien a dalt de tot del déu romà per col·locar-hi la bufanda blanc-i-vermella. “Aquest títol va dedicat a Fernando, que és l’Atlético de Madrid”, reivindicava Gabi poc abans de donar pas a un Torres superat pel moment més esperat per a tots. “Als nens que tenen somnis els dic que res és impossible, i si ets l’Atlético, encara menys. Fa 22 anys jo era allà –dirigint-se a l’afició–, era un nen d’onze anys i venia a veure l’Atlético del doblet, somiant poder estar aquí algun dia”, rememorava un apassionat Torres que no va poder evitar les llàgrimes.

Fi de festa al Wanda

El colofó, però, no arribaria fins ahir. Amb un Wanda Metropolitano rendit als seus peus, tota la parròquia colchonera va bolcar-se abans, durant i després en la figura de Fernando Torres. Amb l’Eibar com a convidat secundari –duel en què l’equip local va certificar la segona plaça del campionat–, la nova casa de l’Atlético va retre un homenatge rere l’altre al seu gran ídol. Així, a la zona nord del Wanda, l’afició va signar i dedicar al davanter de Fuenlabrada una samarreta gegant per transmetre-li tot l’afecte i l’agraïment. En un altre sector de l’estadi també s’hi va preparar una exposició fotogràfica amb 50 imatges icòniques de Torres, a més d’una placa amb el seu nom al passeig de llegendes del Wanda. Tot això, abans de donar pas a un imponent mosaic dedicat al gran ídol instants abans de l’inici del partit en què es podia llegir el missatge “de nen a llegenda”. Era el dia del seu comiat, i Torres va voler acomiadar-se a l’altura dels més grans, signant un doblet que va desfermar l’eufòria dels aficionats que van omplir les graderies del Wanda. “Estic molt orgullós d’haver format part d’aquest grup. Sabia que volia jugar aquí. He tingut el privilegi de vestir aquesta samarreta més de 400 partits, és molt dur saber que és el final. Recordeu aquests sentiments d’orgull i de felicitat de pertànyer a una gran família quan vinguin mal dades i vulguin desunir-nos”, va manifestar Torres, abraçat pels seus tres fills a la gespa poc abans de fer tota la volta al Wanda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)