Internacional

Lopetegui, renovat

Selecció espanyola. El nou president de la FEF, Luis Rubiales, va oficialitzar ahir la continuïtat del preparador navarrès fins al 2020

A quatre dies que la selecció espanyola doni inici a la seva concentració de cara al mundial de Rússia, el nou president de la FEF, Luis Rubiales, va anunciar la renovació de Julen Lopetegui fins al 2020. “Vull agrair a la federació en la persona del seu president la confiança que m’han donat. Ara estem centrats en el mundial. El fet de tenir aquesta confiança sempre és positiu, però la renovació no és quelcom que ens hagi tret la son. Els meus ajudants i jo estem satisfets de renovar”, va explicar el tècnic. Qüestionat respecte a la possibilitat que un mal paper a la cita mundialista pogués fer rescindir aquest contracte, Lopetegui va ser taxatiu: “No estem pensant en el que passi en el mundial; això és un acte de confiança, estem treballant de valent”, va reivindicar el seleccionador, abans de mostrar-se “satisfet”de la seva trajectòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)