1a divisió

Feina feta no té destorb

1a divisió. L’Atlético i el València agiliten la planificació esportiva del curs vinent i anuncien el fitxatge de Rodri i la compra de Kondogbia, respectivament

En ocasions, trencant la lògica habitual, les presses poden arribar a ser bones conselleres. Així, ja sigui per evitar la clàssica inflació en any de mundial o bé per viure un estiu més tranquil i plàcid abans del retorn a la feina, la direcció esportiva de diversos clubs s’apressa a l’hora de dur a terme les contractacions de cara a la nova temporada. És el cas, doncs, d’equips com l’Atlético i el València, la planificació dels quals ha començat a agafar forma ben aviat.

Encara en plena eufòria arran de la consecució de l’Europa League aconseguida a Lió, l’entitat colchonera va oficialitzar ahir el que era un secret de domini públic: el retorn a casa de Rodri Hernández. Format a les categories inferiors de l’Atlético fins a l’etapa d’infantil abans de posar rumb al Vila-real, on s’ha acabat convertint per mèrits propis en una peça clau, l’habil mig centre madrileny vestirà la samarreta blanc-i-vermella durant les pròximes cinc temporades, després que l’entitat presidida per Enrique Cerezo abonés 20 milions d’euros més cinc en variables per obtenir els seus serveis. Classe, elegància i un tracte exquisit amb la pilota defineixen un futbolista amb una excel·lent capacitat d’anticipació, com ho demostra la seva condició de màxim recuperador de la lliga. Suplint amb escreix l’absència per lesió del capità Bruno Soriano al conjunt groguet i arribant a debutar aquest curs amb la selecció espanyola absoluta, Rodri apuntalarà així un mig del camp colchonero plenament de la casa, amb Gabi, Saúl, Koke i Thomas.

Kondogbia, també lligat

Aterrat l’estiu passat en qualitat de cedit procedent de l’Inter de Milà i peça fonamental per entendre la notable temporada del València, Geoffrey Kondogbia ja és a tots els efectes valencianista. Renovat Gayà dimarts passat, ahir va ser el torn per al migcampista francès, que sota la direcció de Marcelino ha trobat la regularitat després d’unes temporades per oblidar.

El València, que disposava d’una opció de compra de 25 milions d’euros inclosa en el contracte de cessió de Kondogbia, s’assegura així la continuïtat d’un futbolista cabdal que continuarà vestint la samarreta valencianista durant cinc anys, fins al 2022, passant a tenir una clàusula de 80 milions d’euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)