1a divisió

Berizzo promet un Athletic “protagonista”

Futbol. L’entrenador argentí ha estat presentat aquesta tarda a San Mamés

Eduardo Berizzo ha estat presentat aquesta tarda com a entrenador de l’Athletic Club en un acte, a la sala de premsa de l’estadi de San Mamés, en què ha estat acompanyat del president de l’entitat biscaïna, Josu Urrutia. L’argentí ha assegurat que, per a ell, “és un honor i un repte defensar els valors de l’Athletic” i que el motiu que l’ha portat a Bilbao “és la il·lusió de pertànyer a un club com aquest”. Berizzo no ha escatimat elogis a la seva nova casa: “quan visites San Mamés com a rival notes un clima especial, vull formar part d’aquesta filosofia”.

El nou entrenador de l’Athletic promet treballar per fer un equip amb personalitat. “Tinc la idea d’un joc d’atac, protagonista i de possessió de pilota. M’agrada que el meu equip sigui dinàmic, amb imaginació a dalt i que quan no tingui la pilota es prepari per robar-la al més aviat possible”. Berizzo, que ha signat per una temporada, assumeix les comparacions amb Marcelo Bielsa, compatriota i referent seu, i beneeix els fitxatges de Capa i Ganea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)