1a divisió

Berizzo aterra a l’Athletic

Primera divisió. El preparador argentí, que ha signat per un any, anuncia un equip “dinàmic, poderós i amb protagonisme amb la pilota”

“És un honor, un repte, defensar aquests valors que tenim en comú i espero retornar amb passió aquesta confiança.” Desgranant les línies mestres del seu nou projecte, Eduardo Berizzo va ser presentat ahir com a nou tècnic de l’Athletic Club. El preparador argentí, relleu del Cuco Ziganda i que ha signat per una temporada amb l’entitat d’Ibaigane, va voler deixar clar des del primer moment quins són els seus principis futbolístics: “Tinc la idea d’un joc d’atac, protagonista i de possessió de pilota. M’agrada que el meu equip sigui dinàmic, amb imaginació a dalt i que quan no tingui la pilota es prepari per robar-la com més de pressa millor per tornar a atacar.” Com no podia ser d’una altra manera, no va faltar la referència a Bielsa, el seu mentor. “És un mirall on observar-me. Es tendeix a la comparació i sento una decepció perquè sempre estaré en desavantatge”, va expressar Berizzo.

Raúl García, renovat

L’Athletic va acordar fer efectiva la clàusula de renovació automàtica que tenia signada amb el migcampista navarrès. Peça clau i indiscutible des de la seva arribada fa tres anys –39 gols en 135 partits i màxim golejador en l’últim curs–, Raúl García vestirà la samarreta de l’Athletic fins al 2020, amb una clàusula de rescissió de 40 milions d’euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)