1a divisió

Pochettino li sortirà molt car a Florentino Pérez

Banqueta. La premsa anglesa xifra en 48 milions d’euros el preu de l’entrenador argentí, que no té clàusula de sortida

La cara desencaixada de Florentino Pérez al costat de Zinedine Zidane mentre el francès anunciava que marxava era un poema. El Real Madrid, però, ha anat per feina i ahir es va posar ja en contacte amb Mauricio Pochettino. El problema dels blancs és que l’argentí va renovar fa una setmana amb el Tottenham i en contra del que s’especulava, no té cap clàusula de sortida si arriba una oferta com la dels madridistes, que ja saben que negociar amb Daniel Levy no és gens fàcil. La premsa britànica ja posa preu a l’operació: 48,3 milions d’euros. “El que hagi de ser, serà”, ha afirmat l’entrenador dels Spurs, que es troba avui a Barcelona per presentar un llibre.

Pochettino ha anat a La casa del llibre per presentar una novetat editorial sobre la seva figura, obra del periodista Guillem Balagué. No s’ha volgut mullar, però tampoc ha negat res. “Visc el present, no hi ha res més important. Gaudeixo del que està passant i el que hagi de ser, serà. Jorge Griffa em va dir un cop que he de deixar que el futbol em porti, que no em capfiqui en canviar el meu destí. Acabo de renovar pel Tottenham per cinc anys i el projecte és bonic. Què passarà? No ho sé” L’ex-tècnic de l’Espanyol, que ha confirmat que no hi ha cap clàusula per quedar alliberat del contracte amb el Tottenham, també ha deixat clar que un vestidor ple de cracs mundials no li suposaria cap repte inassumible. “Abans fins i tot que els conceptes tàctics, està trobar la identitat futbolística. El lideratge és important en el desenvolupament del joc i l’empatia és important. Per agafar un equip que ha guanyat quatre Champions en poc temps creus que cal ser valent? Jo diria que tot el contrari.”

El Real Madrid està en plena cursa contra el rellotge per trobar entrenador davant la dimissió per sorpresa de Zidane. Noms com Allegri (Juventus) o Klopp (Liverpool) apareixen a la premsa, si bé el millor posicionat és Pochettino, debilitat de Florentino Pérez. El problema és que no hi ha clàusula d’alliberament. El Tottenham s’havia compromès a, arribat el moment, donar-li facilitats si arribava una oferta engrescadora fora de la Premier, però consideren que encara no ha acabat la feina. I poden posar el preu que vulguins. Segons The Times, seran 48,3 milions. Els blancs ja saben com les gasta Levy després de negociar-hi fitxatges com Gareth Bale, que els va costar una xifra rècord de 110 milions i després de declarar-se en rebel·lia negant-se a entrenar, o Luka Modric.

Cristiano i Bale

El nom de l’entrenador serà clau en la planificació esportiva, ja que Bale es podria repensar marxar i cal veure què passa amb Cristiano Ronaldo. “Vol tornar al United amb Mourinho“, ha afirmat Fabio Capello.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)