1a divisió

Dimiteix el president del comitè de competició

Futbol. Francisco Rubio, màxim responsable de l’organisme disciplinari federatiu, va comunicar ahir per escrit la seva decisió a Luis Rubiales

Francisco Rubio, el president del comitè de competició i jutge únic de competició, va presentar ahir la seva dimissió irrevocable al president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales. Rubio, que ocupava aquest càrrec des de l’agost del 2011, posa així punt final al seu polèmic periple al capdavant de l’organisme disciplinari federatiu, càrrec en el qual va rellevar Alfredo Flórez.

L’última decisió de Rubio en clau blaugrana és recent: la desmesurada sanció de quatre partits a Sergi Roberto per la seva acció amb Marcelo en l’últim clàssic. En l’aspecte polític, Rubio també ha tingut aparicions polèmiques en tot el procés català. Molt desafortunades i recriminables, per exemple, les seves declaracions referents a l’1 d’octubre en què va manifestar al seu compte de Twitter: “Almenys ara alguns ja saben què és un col·legi. Ja només falta que sàpiguen què és el gel, el xampú, la democràcia i el respecte a la llei.” També va pronunciar-se en contra del Barça per haver disputat el partit contra Las Palmas a porta tancada. El club blaugrana havia demanat la seva dimissió en diverses ocasions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)