1a divisió

Un cop de Ramos podria haver provocat les errades de Karius

Futbol. El porter s’ha sotmès a unes proves mèdiques que indiquen que va patir un fort traumatisme per culpa d’una topada amb el defensa blanc que va afectar el seu rendiment

La deficient actuació de Loris Karius en la final de la Champions, en la qual va cometre dues errades històriques que van suposar dos gols per al Real Madrid, va estar motivada per un cop que va rebre de Sergio Ramos quan el partit encara estava empatat a zero. Així ho asseguren els metges que van tractar el porter als Estats Units, on va viatjar perquè li realitzessin un TAC cerebral.

Les proves realitzades a Karius a l’Hospital General de Massachusetts revelen que el fort traumatisme que va patir després de xocar amb Sergio Ramos en el minut 49, va influir en el seu rendiment. I així ho ha confirmat aquest centre hospitalari en un comunicat. “Després de revisar acuradament les proves, hem arribat a la conclusió que el Sr. Karius va patir una commoció cerebral durant el partit el 26 de maig de 2018”, diu la nota. “En el moment de la nostra avaluació, els principals símptomes del Sr. Karius van suggerir que va existir una possible disfunció espai - visual que probablement es va produir després de l’impacte. És possible que tal dèficit afectés al rendiment”, afegeix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)