Internacional

Guardiola va pagar la reparació d’un vaixell d’Open Arms

Fútbol. Òscar Camps ha explicat a Rac-1 que l’entrenador català va donar 150.000 euros per la reparació d’una nau d’aquesta ONG retinguda a Itàlia

El fundador d’Open Arms Fundation, Òscar Camps, ha assegurat aquest matí a Rac-1 que Pep Guardiola es va fer càrrec de les despeses de reparació del vaixell d’aquesta ONG retingut a Itàlia. L’entrenador del Manchester City va donar 150.000 euros a Open Arms perquè la nau tornés a funcionar. Camps també ha revelat que altres esportistes s’han ofert a ajudar-los.

El vaixel que es va reparar gràcies al donatiu de Guardiola havia estat immobilitzat el mes de març passat, al port de Pozzallo, per la Fiscalia italiana, argumentant que es tractava d’una confiscació preventiva sota l’acusació d’afavorir “la immigració clandestina i l’associació criminal”. El vaixell havia desembarcat al port després d’un rescat de 218 immigrants a prop de la costa de Líbia.

Al cap d’uns dies, el jutge que es va fer càrrec de la investigació va decidir deixar anar el vaixell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)