Més futbol

Morcillo, detingut per la policia a la qual va dedicar un gol

Futbol. El central valencià de l’Almeria, que el 23 de setembre celebrava un penal marcat amb una salutació militar a la policia espanyola, ha estat retingut i interrogat per aquest cos de seguretat

El capità de l’Almería, Jorge García Morcillo, que ha estat detingut per la policia nacional espanyola en una operació que persegueix els tripijocs en partits de futbol, va dedicar, el 22 de setembre passat, un gol a aquest cos de seguretat de l’estat. En concret va ser el primer que el seu equip li va fer al Sevilla Atlètico, en un partit que va acabar amb un clar 3-0.

Morcillo, que va marcar de penal, va celebrar el gol amb una salutació militar que l’endemà va explicar en un tuit. “Va por ustedes”, “policia” i “guardia civil” es poden llegir en la piulada que va fer el defensa central de l’Almeria el 23 de setembre, acompanyant la seva curiosa imatge de celebració. En aquells dies, previs al referèndum de l’1 d’octubre, la policia nacional espanyola tenia una important presència a Catalunya. Resulta especialment curiós, en tot cas, que la mateixa policia a la qual reverenciava Jorge Morcillo, nascut a València el 1986, sigui la que l’ha retingut i l’ha interrogat abans que prengués un vol cap a Itàlia.

Alguns partits de la UD Almeria estan sent investigats per la unitat de delinqüència especialitzada i violenta (UDEV) de la policia nacional espanyola. Entre aquests, es troben l’Almeria - Nàstic disputat al passat mes de gener (1-1), després observar-se un petit canvi en el patró d’apostes en línia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)