Internacional

Un gol de rebot salva la selecció espanyola contra Iran

Grup B. El combinat estatal sua per superar el plantejament defensiu dels asiàtics, que tenen ocasions per empatar

La selecció espanyola ha suat per superar el plantejament defensiu d’Iran. Un gol de rebot a la segona part ha comportat la victòria dels homes de Fernando Hierro.

El combinat estatal s’ha trobat com era previsible un rival tancat, que acumulava defensors per intentar ser un bloc sòlid. L’altíssima possessió de l’onze de Fernando Hierro no s’ha traduït en ocasions de gol en un joc espès que ha recordat sovint l’handbol, sense que es pugui xiulat passivitat..

La segona meitat ha començat amb un bon xut de Busquets, desviat pel porter Beiranvand. En el minut 55 ha arribat el gol de l’equip estatal en una segona jugada després de córner, amb passada d’Iniesta que buscava Diego Costa i que ha acabat al fons de la xarxa amb un rebot afortunat. L’1-0 s’ha produït segons després que en un córner el públic hagi cantat el gol d’Iran, però era un efecte òptic i la pilota s’ha estavellat al lateral de la xarxa.

De cop Iran ha trobat la forma d’atacar i ha posat la por al cos al conjunt espanyol, que ha respirat quan el VAR ha decretat que el gol de l’empat d’Ezatolahi era en fora de joc. Dues o tres arribades clares dels asiàtics, sense premi. Piqué ha tingut el segon a pilota aturada, com Taremi l’1-1 en una rematada de cap que no ha sabut dirigir bé quan ho tenia tot de cara per signar la igualada.