Internacional

Caballero deixa Argentina a les portes de l’abisme (3-0)

Grup D. Una greu errada del porter del City a l’inici de la segona part situa Croàcia per davant i Modric i el blaugrana Rakitic sentencien en el tram final

Quan un equip és un sac de nervis, només li falta que el porter vulgui entrar a la història negra dels mundials. Willy Caballero en el minut 53 ha regalat el gol a Croàcia, que ha assegurat el primer lloc del grup D, i en el tram final Modric i Rakitic han fet créixer la ferida fins al 3-0. El combinat de Leo Messi se la jugarà en l’última jornada contra Nigèria, que demà s’enfronta a Islàndia.

Croàcia ha sortit millor i en el minut 5 Caballero ja ha hagut d’estirar-se per desviar un xut creuat de Perisic. Des de l’inici la duresa ha estat una de les característiques de l’enfrontament, amb entrades fortes des dels dos bàndols. Argentina ha creat un parell d’arribades perilloses, però en la primera Messi s’ha quedat a centímetres de connectar la rematada i en la segona, la rematada de Meza ha topat amb el cos de Lovren. Un travesser d’Acuña i, sobretot, una errada d’Enzo a porteria buida ha desesperat l’afició albiceleste, que ha vist com el joc dels seus ha anat empitjorant. Mandzukic també ha malbaratat l’opció més clara dels balcànics en una rematada de cap.

Sampaoli seguia sense trobar la manera o el jugador que connectés amb Messi. Un dia més. I tot ha empitjorat en el minut 53 quan Caballero ha volgut fer una passada per sobre del rival i li ha regalat la pilota a Ante Rebic, que no ha desaprofitat el regal del porter argentí. Els sud-americans han pujat la línia de pressió i han situat més davanters damunt la gespa amb Higuaín, Pavón i Dybala. Messi ha tingut l’empat, però el seu company al Barça Rakitic ha posat el cos per evitar-ho. Manduzkic també ha pogut marcar per aprofundir en la ferida argentina, però el cop de cap ha anat al lateral de la xarxa.

El drama d’Argentina ha acabat d’agafar cos al 80’ amb una pilota a la frontal de Modric. El migcampista del Madrid ha anat buscant el millor angle fins treure’s un xut ajustat al pal en el 2-0.Rakitic ha fet encara més sang en el descompte. Poc després d’enviar una falta a la creueta, el blaugrana ha finalitzat un contraatac en el 91’ amb tots els rivals clavats demanant un fora de joc inexistent.