Més futbol

El camí de Bèlgica

Grup G. El talentós combinat dirigit per Robert Martínez buscarà contra Tunísia encarrilar la classificació i confirmar-se com a una alternativa al títol

Bèlgica és un dels combinats amb més talent del planeta i en el partit inaugural, en què va tirar de contundència per golejar al Panamà per 3 a 0, ho va palesar. Avui, el conjunt dirigit per Robert Martínez s’enfronta a Tunísia, en un duel en què buscarà una victòria que l’acosti als vuitens de final i el confirmi con una alternativa a les candidates. “Treballem per ser un equip en què puguin brillar els talents individuals. Intentarem repetir el que vam fer bé contra el Panamà i millorar les errades que vam cometre”, va explicar l’entrenador de Balaguer, que ja pot comptar amb Vermaelen, que ja s’entrena amb el grup, però que tot fa indicar que repetirà alineació. Pel qur fa a Tunísia, sense el seu porter titular Hassen, lesionat, ha de puntar per no ser eliminat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)