Internacional

Els vuitens, a l’horitzó

Grup G. Amb el dubte de Dele Alli, que ahir es va tornar a entrenar, Anglaterra s’enfronta al Panamà conscient que un triomf li garanteix la classificació

Anglaterra té a la mà ser equip de vuitens de final avui mateix; un triomf contra el Panamà classificaria el combinat dirigit per Gareth Southgate. “Tots els equips volen millorar, però vam jugar a un nivell comparable a qualsevol equip que hàgim vist en el torneig”, va explicar l’entrenador. Per al duel, Southgate té el dubte de Dele Alli, que va acabar el primer partit amb molèsties musculars, però que ahir va tornar a exercitar-se amb el grup. Si no juga, el seu lloc l’ocuparà Loftus-Cheek, que ja el va substituir a bon nivell. Una altra de les incògnites és qui acompanyarà Kane a la punta de llança: Rashford o Sterling. Pel que fa al conjunt panameny, repetirà onze i buscarà puntuar per continuar amb vida. “Podem tornar a perdre 3-0 o més, però l’opció de classificar-nos existeix”, va dir el tècnic El Bolillo Gómez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)