Internacional

Mèxic ensuma els vuitens després de superar Corea del Sud (2-1)

Grup F. Els gols de Vela, de penal, i Chicharito, classifiquen virtualment el combinat tricolor

La selecció mexicana ha quedat molt a prop de la classificació per als vuitens de final del mundial després de derrotar Corea del Sud, amb gols de Carlos Vela, de penal, i Chicharito Hernández. Son ha marcat per a Corea en el temps afegit.

Juan Carlos Osorio ha fet un plantejament valent, similar al que li va valer la històrica victòria contra la poderosa Alemanya en la primera jornada, i el seu equip ha portat la iniciativa. En l’altre bàndol, els coreans s’han defensat amb ordre, però no han pogut evitar encaixar el primer gol en el minut 23. Un penal clar, per mà de Jang a dins de l’àrea, ha estat transformat per Carlos Vela, que ha enganyat el porter.

Amb els coreans buscant l’empat, Mèxic ha trobat espais i així, en el minut 66, Chicharito Hernández ha culminat una jugada de contracop conduïda per Lozano per sentenciar el duel. Amb tot, abans del xiulet final, Son ha retallat diferències amb un xut esplèndid, però la seva selecció no ha tingut temps per a més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)