Internacional

El doblet de Cavani envia Cristiano Ronaldo cap a casa (2-1)

Vuitens. El davanter del PSG, que ha acabat lesionat, lidera Uruguai per deixar fora el campió d’Europa

Cristiano Ronaldo també se’n va cap a casa. Dos gols d’Edison Cavani, que ha acabat lesionat, han neutralitzat l’empat de Pepe per donar la victòria a Uruguai contra Portugal 2-1 en els vuitens de final del mundial.

Portugal ha estat el primer en generar perill amb un cop de cap forçat de Guedes. Uruguai, però, és qui s’ha avançat en el marcador en el minut 7 quan Luis Suárez ha rebut a la banda i ha tret una gran centrada al segon pal per al cap letal de Cavani. Els sud-americans han mostrat una gran solidesa defensiva a la primera meitat.

La segona part ha arrencat amb el primer gol encaixat per Uruguai en el mundial. Pepe ha rematat de cap un córner en el 55’, però l’alegria li ha durat poc a Portugal perquè en el 62’ una contra dels americans ha deixat la pilota a l’esquerra a Cavani, que de primeres s’ha tret una rosca excelsa ajustada al pal en el 2-1. El golejador del PSG ha demanat el canvi poc després per lesió, just després que Bernando Silva malbaratés l’opció de l’empat en una errada del porter Muslera, que ha perdut el control de l’esfèrica. Cristiano Ronaldo ha tingut l’empat en l’afegit, però Muslera s’ha estirat bé per rebutjar la rematada de cap de l’estrella madridista.