Internacional

El Milan aposta per Halilovic

Serie A. El conjunt llombard va anunciar un acord per incorporar el croat, que no ha estat capaç d’esclatar des que va sortir de Zagreb

Hi haurà una nova oportunitat per a Alen Halilovic (Dubrovnik, Croàcia, 1995) d’intentar demostrar que el talent que va esbossar en els seus inicis al Dinamo de Zagreb era real i que no s’ha perdut per un camí tortuós, després de ser incapaç de fer fortuna al Barça i d’haver malviscut els últims anys entre l’Sporting, l’Hamburg i Las Palmas.

Després d’haver jugat vint partits la temporada passada en la lliga i haver aconseguit dos gols, l’extrem croat tindrà l’oportunitat de rellançar la seva carrera al Milan, que ahir va anunciar un acord amb l’Hamburg, propietari dels drets, per incorporar-lo amb un contracte que s’allargarà fins al 2021. “És una aposta guanyadora, Halilovic és una estrella que pot tornar a brillar”, va comunicar en el seu lloc web el club rossonero, que hauria pagat uns tres milions d’euros per incorporar-lo.

Halilovic és el tercer reforç que anuncia el Milan durant aquest estiu, després d’haver fet oficial les arribades de Pepe Reina (Nàpols) i d’Ivan Strinic (Sampdoria), que desembarcaran a San Siro a cost zero en un estiu en el qual el club milanès no sembla disposat a afrontar el dispendi de la temporada anterior i que no li va donar el millor rèdit en una temporada en què no va aconseguir títols i en què va assegurar-se in extremis una plaça per disputar l’Europa League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)