1a divisió

Cristiano Ronaldo, nou jugador de la Juventus

Futbol. El portuguès deixa el Madrid després de nou temporades havent guanyat quatre Champions League

Cristiano Ronaldo deixa el Real Madrid i fitxa per la Juventus. Ja és oficial el traspàs de l’estiu, que protagonitza el màxim golejador de la història de club blanc i el traspàs més car de tots els temps al Santiago Bernabéu. La Juventus paga 105 milions d’euros, a pagar en dos exercicis, per Cristiano Ronaldo, que signa amb la Vecchia Signora per a les properes quatre temporades, fins el 30 de juny del 2022. Cristiano, de 33 anys, marxa després de nou temporades al Madrid, amb qui ha guanyat 16 títols –quatre Champions League, dues lligues, dues copes del Rei, tres supercopes d’Europa, dues supercopes d’Espanya i tres mundials de clubs– i quatre Pilota d’Or i tres Bota d’Or.

Les paraules del portuguès després de guanyar la Champions League contra el Liverpool a Kíev, parlant en passat de la seva etapa al Madrid, van encendre totes les alarmes, però aquesta vegada Cristiano no enganyava a ningú. Aquesta vegada anava de debó. En una carta a l’afició blanca, Cristiano ha confirmat que va demanar al club blanc que accedís a traspassar-lo. “Ha arribat el moment d’obrir una nova etapa en la meva vida i per això he demanat al club que em traspassi”, ha dit el portuguès, que demana comprensió per la decisió. El de Madeira, però, confessa que els nou anys al Bernabéu han estat “possiblement els més feliços de la meva vida”.

Per la seva banda, el Real Madrid ha agraït la professionalitat del portuguès i ha assegurat que “ha demostrat ser el millor jugador del món”, a més de marcar una de les èpoques més brillant del club i convertir-se en un exemple “d’entrega, treball, responsabilitat, talent i superació”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)