Internacional

Més que un fitxatge

1a divisió. La Real Sociedad anuncia el fitxatge fins al 2023 de Mikel Merino, que estava en l’òrbita de l’Athletic Club des de feia temporades

La Real Sociedad va anunciar ahir un acord amb el Newcastle perquè el navarrès Mikel Merino es converteixi en migcampista txuri-urdin fins al 2023.

D’aquesta manera, el conjunt guipuscoà, que pagarà uns dotze milions d’euros pel jugador format a l’Osasuna, ensenya múscul davant dels seus veïns de l’Athletic, amb els quals la relació era especialment tensa després de la fuga d’Íñigo Martínez durant el passat mercat d’hivern.

“És un club que m’agrada molt, el segueixo des que era petit i a sobre és proper a l’Osasuna. Tinc moltes ganes de començar a tocar la pilota”, va manifestar Merino, que torna a la lliga espanyola després de no haver arribat a debutar a primera divisió (sí que va disputar 38 partits a segona; va ser bàsic en l’ascens del club navarrès fa dues temporades).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)