Internacional

Conte, destituït oficialment pel Chelsea

Futbol internacional. L’equip londinenc espera ara l’arribada del també italià Maurizio Sarri per a la seva banqueta

El Chelsea ha fet oficial a la destitució de l’entrenador italià Antonio Conte després de dos anys al club i ja espera el també italià Maurizio Sarri, que arribarà procedent del Nàpols.

En un breu comunicat emès a la seva pàgina web, el club londinenc desitja “molts èxits” en el futur a Conte, el tècnic, de 48 anys, que va conquistar la Premier League en la seva primera temporada i la FA Cup (Copa d’Anglaterra) en la segona.

Antonio Conte va iniciar la passada setmana la pretemporada amb el Chelsea sabent que el seu club estava negociant amb el Nàpols una compensació per fer-se amb els serveis de Sarri. La seva marxa d’Stamford Bridge era un secret a veus des del passat mes de maig, quan el triomf a la final de Copa va marcar el final de la temporada a Anglaterra. Els constants problemes extraesportius, les topades amb la junta directiva i el pobre rendiment de l’equip van marcar un any més que convuls.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)