Internacional

Cristiano: “A la meva edat, els futbolistes van a la Xina”

Futbol internacional. El portuguès presumeix de ser “diferent dels jugadors de més de 30 anys” en la seva presentació amb la Juventus

Cristiano Ronaldo ha estat presentat aquesta tarda, en el Juventus Stadium, davant d’una gran expectació. El davanter portuguès ha passat el reconeixement mèdic abans de posar-se per primera vegada la samarreta blanca i negra del seu nou equip, la Juventus de Torí, al qual ha arribat després d’un traspàs de 100 milions d’euros.

Aquestes són les respostes de Cristiano Ronaldo a la premsa:

El seu moment actual: “M’agrada mirar el present, sóc jove. M’agrada el futbol, els desafiaments... La meva carrera ha estat estupenda, mai no hauria pensat poder aconseguir el que he aconseguit. La Juventus és un desafiament i em sento molt preparat. Estic tranquil i amb confiança que tot sortirà bé”

La Juventus: “A la meva edat, els jugadors solen marxar a la Xina. En aquest punt, fitxar per un club tan gran em dóna felicitat. Per això agraeixo a la Juventus l’oportunitat que em dóna”

El Real Madrid: “He fet una història brillant al Madrid. És un club que m’ha ajudat en tot. Vull agrair-ho especialment a tots els fans, però ja s’ha acabat i estic molt feliç”

Triomfar a la Juve: “Sembla que estic començant en el futbol, estic molt concentrat i motivat per poder demostrar als italians que sóc un jugador top. Penso que no he de demostrar res a ningú, perquè els números no enganyen, però tinc ambició i m’encanten els reptes. Després de fer història al Manchester i al Madrid, també vull fer-la aquí”

La Champions: “Sé que la Champions és un trofeu que tots els equips volen guanyar. Hi ha possibilitats que la guanyem, com també la resta de tornejos. La pressió pot ser molta, però cal estar tranquils. És una competició difícil, però espero poder ajudar. En els últims anys, la Juventus ha estat molt a prop. No l’ha guanyat perquè les finals són molt difícils”

La seva nova afició: “Els aplaudiments després de la xilena en la final? Va ser un moment bonic, especial. Sempre és bonic ser rebut d’aquesta manera, et motiva. Per a mi és una motivació per començar bé aquesta aventura. Agraeixo molt la rebuda a l’aeroport, a l’estadi, al centre d’entrenament”,

L’adéu al Madrid: “A Kíev no havia decidit res. La forma de com he arribat aquí no és tan important. Estic bé emocionalment, físicament. Per això la manera com he vingut aquí m’enorgulleix. Sóc diferent de tots els altres, de tots els jugadors que tenen 32, 33 o 34 anys”.

La pilota d’or: “Mai vaig pensar a guanyar cinc Pilotes d’Or. No és una cosa que tingui al cap. Òbviament, sempre vull guanyar i ser el millor, però no se sap com anirà tot... Si guanyem, tindré oportunitats. No és una cosa que em faci perdre la son”.

Qui serà el Messi que trobarà a Itàlia?: “Mai em comparo amb altres jugadors. Òbviament, tractarem de guanyar tots els partits, aquest és el nostre gran desafiament. A vosaltres us agrada aquesta cosa de la rivalitat amb Messi, però cadascú defensa la seva samarreta”.

Jugar la lliga italiana: “Em sento de meravella, perquè és un desafiament nou. Jugar a Itàlia no és fàcil. Però em sento bé, preparat. L’edat no compta perquè em sento bé, em sento molt motivat. Donaré , com sempre, el millor que puc. Tinc ganes que comença la Lliga”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)